Minik_annee Hunal aa maşallah bende 14+4 bugün bende yarın doktora gidicem göstermesi için çikolata falan yedin mi birde nerede oturuyorsun İstanbul da ise doktorunu merak ettim🥰
Hunal Omerr_ yanlis hesaplamasını ama 26+7-9=24 gene kız çıkıyor ben bu yöntemi burada yeni öğrendim canım
AdaKaranfili Omerr_ hayır Yasin daha öncemi oldu yoksa adeti mi? Tam yasin.uzerine hamile kaldığın ay.ve 9 cikiyorsun.
Omerr_ AdaKaranfili yaşim kasimda 28 oldu. Ama ağustostu son adet. Şimdi yaşimi 27 yoksa 28 hesaplicam?
AdaKaranfili Omerr_ 27 yaşını. 27+8-9=26 cift geldi kız egerki agustos ayında yumurtlama olduysa tutar.yoksa Eylül’e gectiyse tersi olur .onun için önəmli olan yumurtlama
prenseslerimmmmm AdaKaranfili nasil yapiyorsunuz ben anlamadım 😊yardımcı olurmusunuz yaşım 29 . Son adet tarihi haziran
prenseslerimmmmm Hunal nasil hesapliyorsunuz yaşım 29 son adet haziran 😊 yardımcı olurmusun hesaplamada
Hunal momysss otomatik hesaplama bar canım internette oradan bakabilirsin ama sen tablodan kendin bakıyorsan yaş hesaplaması da yapman gerekiyor o olay da biraz karışık