EAK Hlalcg Maşallah gayet iyi bence canım boyu kilosu. Doktor da kötü konuşmadıysa korkulacak bi şey yoktur. Zaten son 4 haftada 1 kilo daha alır tahminen
Merve201119 Hlalcg canım bebeğini burdakilerle yada dışarı ile kıyaslama bence her bebegin gelişimi farklıdır önemli olan sağlığı ve doktorda zaten iyi demiş
Mlssaseker Hlalcg bende bugün 36 haftalık oldum bugünkü kontrolümde aynı sizinki gibi boy 48 cm kilo 2500 çıktı. Usg cihazına göre karın çevresi 33+6 çıkıyor. Doktor önemli olan kilo alımının devam etmesi, minyon bir bebek olduğunu söyledi.
Kucukcivciv Mlssaseker Ay bende aynı durumdayım. Tam 36 haftayım bebeğimin kilosu 2500 ve vücut ölçüleri 34-35 haftaya uyumlu geliyor yani geride. Minyon olcak dedi doktorum ama takip gerekir gelişimi durabilir dedi. Bu durum beni çok tedirgin ediyor ☹️😢
Mervece1 Hlalcg ben de bugün 36 oldum 2500 çıktı kilosu. Karın çevresi minyon dedi biraz geriden geliyor galiba. Ama ben çok fazla yiyemiyorum. Bi yandan üzülüyorum galiba küçük kaldılar :(
Mlssaseker Kucukcivciv bizim doktorda takip etmek gerekli önemli olan kilo alımına devam etmesi dedi. Haftaya tekrar gideceğim hem bebeğin gelişimine bakacak hem de çatı muayenesi yapacak.
Kucukcivciv Mlssaseker Benimki de çok şükür kiloda alıyor her kontrolde ilerlemeside oluyor yerinde saymıyor ama benim doktor biraz moral bozdu açıkcası yada ben çok kafaya taktım bilmiyorum 😢 ilerleme durabilir o zaman almak zorunda kalırız sezeryan ile dedi. Bende normal istiyorum nasip olursa. Bilemiyorum ya inşallah sağlıkla gelir bebişler🙏🏻
iremcannn1907 Hlalcg bu net kilosu değil ortalama kilosu. Daha az da olabilir daha fazlada. Ben 41. Haftada doğum yaptım. Doğumdan birgün önce 3800 ölçtü doktorum, 4300 doğurdum mesela
Cikonunannesi60 Bnmde 34 de 2530 grdu 36 da gittim 2617 Gr nerdeyse hiç almamış bi tık önde bile kg diyodu şimdi üçü bile bulmaz doğuma kadar kilo almıyor dedi haftaya kontrolüm var bakalım 😓
immos Hlalcg bence gayet normal 38. Haftadayız 2800 kg 49 cm biraz geride ama düzenli kilo aldığı için önemli değil dedi doktorumuz doğuma kadar 3000 kg tamamlamasını umuyorum ilk kızım da böyle minyondu sanırım şimdi de aynı şey oluyor. Üzülmeyin sağlıklı olsun da doğunca büyüyorlar çabucak ☺️
Asli03 Hlalcg gayet iyi sağlıklı olsunda alır yani bende 36 haftalık gebeyim bebegim 2kilo 200 gram ama doktorum alır dedi önce sağlıkli olsun gelişir 🤭🤍