Mucizebebek2 Cinsiyetimizi ogrenicez bugün inşallah heycandan uyuyamadım resmen varmı başka bebisini görmeye gidecek
-hilos1 Mucizebebek2 ben de bugün gideceğim 11+6 dayız.İyi mi herşey yolunda mı diye düşünmekten uyuyamadım 🐣
Nursaygi Mucizebebek2 Bizimde görüş günü miniği görücez diye heyecanlıyım 🥰 Birde ikili tarama testi yapılıcak bakalım hayırlısı inşallah 🙏🏻
Elif-Turan5036 Ezgi_hsyn birşey soracaktım doktorlar doğumun ne zaman olacağı ile ilgili ne zaman fikir söylüyorlar yani şu kadar kalmış diye ben uygulamaya göre gün sayıyorum da oda kesin değil zaten uygulama genel. Olarak 40 hafta üzerinden gün hesaplaması yapıyor
Meliketaka12 Ezgi_hsyn Bende 38+2 deyim kızıma valla ne gelen var ne giden normalde programa göre 10-12 gün kaldı yani
DerininAnnesi35 Hmd_tryki 11+6 da öğrendim. Neden zor olsun :) karnınız tok gidin ve muayeneden 1 saat öncesi falan çikolata yemiş olun mutlaka, o zaman bebek de hareketli olduğu için daha rahat görebiliyorlar.
Gonca112 Hmd_tryki pozısyonu uygunsa gözüküyor bende 12.haftada öğrendim oğlum olacak. Hemen gösterdi cinsiyetini .erkeklerınkı daha net belli oluyor
Seyma65 Mucizebebek2 16. Bitmeye yakın zar zor öğrendik cinsiyeti doktorum sağolsun dolaş as gel öyle bakayım tekrar demişti bazen görüyorum 11 12 haftalarda söyleyenler olmuş biz baya bekledik bugün detaylı ultrastonum var dua edin inşallah her şey yolunda olsun bu arada erkekmiş cinsiyetimzi bir de erkekler hemen gösterir derler
Denizzeynep Biz de 23 haftalığız. Organ taraması için 4. Defa gidcem bugün. Ultrasonu tutunca arkasını dönüyor. Kalbini göremedi bir türlü doktor. Gezip dolaşıp bişey yiyip geri geliyorum ultrasonu tutunca tekrar arkasını dönüyor. Bakalım bugün görebiliriz inşallah
suleipek_ DerininAnnesi35 onunla pek alakası olmuyor canım tamamen bebişin kendini göstermesiyle alakalı ☺️ Çok hareketli bir bebek olsada kendini sakladığı sürece istediğini ye görmek mümkün değil ☺️
854Gul- DerininAnnesi35 bende bugün gittim 13 haftalık kız dedi 🥰 yanılma payı olurmu bilmiyorum 2 hafta önce başka bı doktor erkeğe benziyo demişti
merveiyd Ben de şimdi yoldayım gidiyorum, 22+0dayız hem de detaylı ultrasonum var bugün, çok heyecanlıyım, inşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz 💙
yagmur0504 Mucizebebek2 Bizimde görüş günü bugün bir aydır bebeşimi görmüyorum çok özledim🤗 Bakalım nasıl değişmişmi 🐣💙