Mervebozo böyle konuşanlara sinir oluyorum banada çok şey dediler yok yalnız kalamazsın yok şöyle yok böyle ama ben kimseyi dinlemedim. Ben dünyaya bir can getiriyorum illaki hormonlarimda vücudumda ruhsal dengemde degisiklikler olacak bambaşka bir hayat başlıyor çünkü benim için neden yalnız kalmayayim ki ne olacak sanki ben bebeğime de bakarım işimi de yaparım her şeyin üstesinden gelirim diyerek geçtim lohusalık sürecini. Ha ağlamadım mı ağladım durduk yere. Soruyorlardı ne oldu yine diye ağlayasım var diyordum geçiyordum odaya ağlayıp ağlayıp bebegime sarılıp rahatlayıp normal hayatıma devam ediyordum. Kendini kasma canın ne istiyorsa nasıl istiyorsa öyle yap kendini mutlu edecek kafanı dağıtacak şeyler yap bunaldiginda. Başlarda annem kayınvalidem vardı sonrasında gittiler yalnız kalmak daha iyi oluyor daha iyi geliyor bebeğinle olunca sakin oluyorsun. Sadece bunun bir süreç olduğunu unutmamak kendimizi yıpratmamak gerekiyor. Bebeğin sana ilaç gibi gelen tek şey oluyor bazen o yüzden onunla sürekli temas et kokla öp sarıl huzur bulduğunu rahatladigini göreceksin 🌸🙏