Fatmalardanbiri sezaryenden sonra kayısı suyu çok iyi geldi gaz için ve bol bol hareket etmek acıyor diye pes edip yatmamak. Hatta ben sırf kalkması zor diye yatmamaya çalışıyordum 😄ilk 5 10 gün biraz ağrılı sızılı oluyor doğal olarak o zamanlarda ağrı kesici içiyordum ya da iğne yaptırıyordum o çok rahatlatıyordu ama 20 25 gün sonra hiç ameliyat olmamışsın gibi oluyor bir şekilde geçiyor her işini kendin gorebiliyorsun 🤗
İyiki almışım dediklerim
Ana kucağı , salonda onunla yatırıyorum yatak odasında anne yanı park yatakta yatıyor
Alt açma örtüsü , başta almamıştım ama yatak koltuk kakalanıp çişlenince onunla uğraşmaktan bıktım ve önce tek kullanımlık olandan aldım sonra baktım ona baş gelemicem silinebilir olandan aldım gerçekten çok çok lazım oldu bana aşırı rahat ettim bunlara
Lansinoh krem , göğüs ucu için müthiş birşey
Düzenleyici çanta , bölmeleri olan keçe çanta almıştım herşeyini içine düzenleyip salonda tutuyorum hem herşey bir arada oluyor hemde birisi birşey aradığında direk o çantadan bulup bana veriyor
Süt sağma pompası , normalde gerek olursa alırım mantığıyla düşünüyordum ama aldım bazen bebek bosaltamadiginda dolup canını acıtabiliyor sagmak gerekiyor hemde bir yere giderken lazım olabilir diye buzluğa atmak için vs gerekebiliyor. Hem elektrikli hem manuel var elimde imkanın varsa elektrikli al hem çok güzel çekiyor hemde yorulmuyorsun manuel biraz daha uzun sürüyor ve elin ağrıyor doğal olarak.
Çok gerek yokmuş dediğim birşey yok şu an ihtiyaca göre alıyorum çünkü daha çok
Şimdilik aklıma gelen bunlar sormak istedigin ürün vs varsa ona göre de cevap verebilirim