Betul0707 Kızlar merhaba ikizlerimin gelişimleri önden gidiyor sizde de bu sorunu yaşayan var mı normal mi? Ultrasonda biri 24+4 biri de 25+0 haftalık çıktılar ama normalde 23 haftalıklar
Asyabuse Betul0707 benimkilerde ikiz hep bi hafta falan önde çıkıyorlar. Valla ne yalan söyliyim ben seviniyorum çünkü erken doğum çok muhtemel 32de doğursam gelişimler 1 hafta önden olsa 33 gibi olur falan hesabı yapıyorum kendimce 🙈
Prenses34_annesi Betul0707 olsun cnm yakalarlar birbirlerini merak etme minikler🥰 benim kızım da bir hafta önden gidiyor 🥰
Nzl38 Betul0707 canım bence bu sorun değil benimkilerde öyle haftalarına göre ilerdeler doktor gayet iyi diyor tek bebek gibi gelişimleri çok şükür 🤲🤲sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah
Bebekdelisi Asyabuse aynısını yaşarken erken dogum 25 H hastaneye yattım cnm dr dedıkı gelişim oncelıgı demek sadece karın cevresı yanı kılodur beyın yanı beyın adet uyumu ıc organ gelişim aynı adet uyumu hıc oyle bildiniz onde gitme degıl yıkıldım yatıyorum hala 27+4 uyumlu bırı 27+2 uyumluydu 25 de
zehraaydin benimde şuan 36+1 canım ama 2 hafta önden gidiyor şeker yüklemesi yaptırmayı ihmal etme gebelik şekerine bağlı bie durum diorlar benimde önden gidiyor ama ben yükleme yaptırmadım keşke yaptırsaydım diyorum
zehraaydin Der_0 karnı vücuduna göre büyük dedi sende normal mi bu peki canm bu konu hakkında bilgşn varmı
Der_0 zehraaydin gebeliklerde bir ve iki hafta önden veya geriden gelmesi sorun teşkil etmiyor balım zaten bir sıkıntı görünce doktor söylüyor Üç hafta geriden veya önden gelmesi sıkıntı
zehraaydin Der_0 iki gün önce kontrole gittim normal doğum istiyorum ben normalde karnı vücuduna göre büyük olduğu için 2 haftaya kadar sezaryende olabilirsin dedi 36 haftalık ve şuan 3kilo 261 gram ağırlığında 🙄
Der_0 zehraaydin tabiki doktorun daha iyi bilir eğer iki haftaya kadar daha çok kilo alırsa evet sezaryen olabilir ama 3.500/4 kg olup normal doğum yapanda var tabiki
Kmelikem1 Betul0707 ikiz mi bende 22+2 de detaylı ultrason yaptırdım 460 gramlar. Maşallah sizinkiler daha büyük. Gebelik şekeri falan var mı acaba?
Portakalcicegi zehraaydin ay pardon bunu şimdi okuyorum siizn tekmiş 🙂 İkiz sandım ondan 36 da falan genelde alıyorlar merak etmiştim 😊
Betul0707 Kmelikem1 evet haftasına göre önde gidiyor kiloları. Yok canım çok şükür değerlerim normal çıktı sen şeker yükleme testi yaptırdın mı
Asyabuse Bebekdelisi ay canım benim ya inşallah yakınlaşırlar birbirlerine haftaları da ilerler yıkılmak yok onlar çok güçlü 💪🏼 inşallah güzel haberlerini alırız ilerleyen haftalarda 🌸 şu anlık iyiler benimkiler detaylıda sorunsuz geçti ama tabi ikiz olduğu için hep aynı korku kaygı var 😔 hayırlısıyla 30-32leri görsek bari
Bebekdelisi Asyabuse amin cnm hepmız için 30/32 nasıp olsun suan 2 H geçti 27+5 olduk tutmaya çalışıyoruz 30 gorsem bı ah ah