pembiktavsan Haftanın içinde hissetmeye başladım ben ilk gebeliğim. Şimdi 20 haftalık biraz daha net hissediyorum. İçimde balık varmış karnıma çarpıyormuş gibi 🥹
Asliormanci FatosNazim53 16. Haftada hissetim ben bi kere sadece sonra 17. Haftada hergün bi kaç kez hissettim 18. Den sonra devamlı
Rena94 Bebetooooooooooo nasil anladiniz bende deniz dalgasi gibi baloncuk gibi seyler oluyor bebekmi anlamiyorum ilk hamilelik 20+6 gun
Tugbikkkk00000 Rena94 gıdıklanmayı hissettiğinde elini karnına koy, zaten bebek kendini o bölgede sıkılaştırınca anlıyorsun sanki top gibi duruyor 😂bir kaç dakika elin kalsın orda hissedersin inşallah ben 17. Haftamdayım sürekli hissediyorum maç oynuyor içimde sanki
Bebetooooooooooo Rena94 benim de ilk hamilelik ,valla uzanmış annemle konuşuyordum telefonla, bi baktım gümmm diye vurdu 😄 dışarıdan da karnımın yükselip indiğini gördüm o an , hiç unutmayayım diye sert hissettirdi 😄
Rena94 Tugbikkkk00000 icimde dalgalar geciyir gibi hiss var iki gundu balik duymuadum diye anlayamiyorum amma cok vakit karnimin asagisinda oluyor omu acaba ya 😍
Lavinyaa8 FatosNazim53 17 ye doğru çok küçük hissettim dikkatli olmasam fark edemezdim 20deyim bu hafta daha net artik tekme falan atiyor ama cok sık değil yine
elifinbeybisi Yarenylmz ben de gaz oldugunu dusunurdum hic aklimdan gecmezdi hareketini 18.haftada falan hissedecegim. Sonra farkettim ki bebegim pit pit vuruyor 😂
Rena94 Bebetooooooooooo ben hissetmeye basladim sukurler olsun 🙏😍 21/6 gunluk bu gun detayli ultrasona gitcez 🤗🥰