FatosNazim53 Kızlar bebeğinizin hareketlerini en erken kaçıncı haftada hissettiniz ? Ben 16 dayım hala bişe hissetmedim.
Ladys FatosNazim53 14de hissetmiştm canım ama genelde 18-19 haftalarda hissedilmeye başlanıyor endişelenme
Hazalert FatosNazim53 canım 19+5 haftalığım ilk gebeliğim hala hissetmedim. Telaşlanma doktorlar normal olduğunu söylüyor allah hissettiğimiz günleri de göstersin inşallah tez zamanda
minnakannesi08 FatosNazim53 ilk gebeliğimde 20 haftalıktım hissettiğimde şimdi 17 haftaligim dün hissettim net bir şekilde ilk baloncuk patlar gibi oldu sonra hareketlerini dışarıdan net gördüm inanılmaz bir duygu tekrar aynı şeyleri yaşamak çok güzel❤️🤰🏻
FatosNazim53 Ladys İlk gebelik olduğu için erken diyorlar bana da. Hem gebelikten önce de hafif göbeğim vardı ondan da kaynaklanıyor olabilir sanırım. Bı düşük yaptım ben onun etkisi var hala. Sanki bişe olmuş gibi hissediyor insan ister istemez.
Yarenylmz @FatosNazim53 17 haftalığız sanki kalp atışı gibi hissediyorum ama erken oldupu için bebek değil gaz olduğunu düşünüyorum 😅
elifinbeybisi Yarenylmz ben de gaz oldugunu dusunurdum hic aklimdan gecmezdi hareketini 18.haftada falan hissedecegim. Sonra farkettim ki bebegim pit pit vuruyor 😂
Duygueda 18+6 yım ilk gebeliğim bende hiç hissetmiyorum Rabbim hissettiğimiz günleri de tez zamanda göstersin
Busel FatosNazim53 4 gun önce doktorum çok hareketli bebek 1 2 haftaya hissedersin sende dedi 16.haftalik hamileyim oğlum hiç durmuyor 🤣🥲 hissetmeyi merakla bekkiyorum
Bebetooooooooooo FatosNazim53 21.haftada hissettim ,ilk gebelik olduğu için sanırım geç oldu 😄 şuan 37 haftayız Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah 🤲🏻
Rena94 Bebetooooooooooo nasil anladiniz bende deniz dalgasi gibi baloncuk gibi seyler oluyor bebekmi anlamiyorum ilk hamilelik 20+6 gun
_almirasmom FatosNazim53 15. Haftada hıssettım 17. Haftada artık netlesmıstı 19. Haftada karnımda vıdeo cekerek gorebılıyordum suan 23 hafta olduk 🙏
Rena94 Ben 20+6 oldum karnim baloncuk gibi seyler oluyor acaba bebekmi en cok alt karnimda hissediyorum oglummu acaba ayirt edemiyorum ilk hamilelik