aseldurununannesi_ Hamaratpanda sağlıkla gelsin inşallah 🤲detaylıda kesin belli oluyor değil mi ben 19 haftalığım pozisyon uygun değildi hiç göremedi doktor inşallah iki hafta sonra detaylıya gireceğim
Hamaratpanda aseldurununannesi_ detaylıda pozisyon çok ters değilse görünür ya. Mesela bizimki de yüzünü sakladı hep göstermedi.
Sibelemreemre Hamaratpanda sağlıkla gelsin canim bende 23 haftalik ogluşum olacak kedin olarak bende 22 de öğrendim detaylida
Yaseminturan_ Hazal44 Ya genelde bir kız bir erkek isterler:) Benim ilki erkek suan 24*3 haftalık hamileyim o da erkek bir yandan mutluyum tabi bir yandan da kızım olsun çok isterdim:)
Hazal44 Yaseminturan_ etrafımda herkes Utrasyon kesildi kız kız dediler bende onlara gıcık erkek istiyorum 😀😀 yoksa bende çok severim kız çocuklarını ve bide oğlumun da bir erkek kardeşi olsun istiyorum açıkçası dayıları gibi sırt sırta versinler istiyorum ☺
esma_cengel Hamaratpanda bebek kendini göstermiyor muydu bende 18ci haftamdayim daha öğrenemedim cevremdekillerde kaptiyirsa kızdır diyir senin ki nasıl oldu
Hamaratpanda esma_cengel bizim doktor birazda nedense bi ters gitti söylemek istemedi. Yoksa bence çocuk gizlediğinden değil. Bir de benim ikinci olunca daha sakin ve tecrübeli oluyorsun detaylıya kadar ne denirse densin kesin gözüyle bakmam demiştim zaten.
kubra9292 Hamaratpanda Bana da erkek dedi bakalım benim tutacak mı çarşamba belli olacak benim de nasipse 🤍 Belirtilerin nelerdi neler yaşadın ilk aylarda ?
Hamaratpanda kubra9292 sadece mide bulantısı yaşadım. İlkide kızdı ondada hemen hemen aynı belirtiler vardı.
Hamaratpanda Happy52 benim hayaller 2 kız 2 erkek çocuğuydu ama o bekara boşanmak kolay olayındaki gibi bekarken düşünebileceğim bir hayal 🤦🏻♀️😂😂