Armess_loya Hamaratpanda canoo ben gebe değilim malesef 🥺inşaAllah canım olsunda 🤭🤗amannn bir hoş oldum yahuu kız dedin yaa 🥺🥺❤️❤️
minik_koala_ve_annesi Hamaratpanda bu sene erkek senesi valla 😅😅rahat bir 10 12 tanidigim vardi hamile 2 si kizdi ben dahil gerisi erkek 😅
minik_koala_ve_annesi Hamaratpanda amin canim saglikla kucaginiza alin insallah isin de hayirli ugurlu olsun 😇basarilarinin devamini dilerim canisi🥰
inci_tanesi Hamaratpanda Hayırlı olsun benim de bir oğlum vardı ikinci gebeliğim yine oglusum olacak inşallah ☺️
Hamaratpanda Armess_loya aa ben senin bir kızın var sanıyordum. Şu an gebe değilsin onu biliyorum. Allah en güzel ve kısa zamanda nasip etsin sana da🌸
dilos011 Elifderin34 ben Daha 10 haftalık hamileyim 😂haftaya randevu ama Sogylemsz galiba Dimi bu ayin sonunda 25 ı gibi gideceğim hatta 12 Haftalık oluyor Hamaratpanda bende kesin kız derdim kız geç gösterir derler demek ki erkek de geç gösterirmiş 😂😂çok nadir de olsa
Elifderin34 dilos011 12 haftalıkta net bir şey söylemesede doktorunuz tahmin yapabilir canım :) sağlıkla gelsin miniş 🥰
MSultann Hamaratpanda Rabbim Saglıcakla kucagına almayı nasip etsin canım. Saglıklı olsunlarda kız erkek fark etmiyor 💋
Happy52 Bende 19 haftada öğrendim oğlumu salı günü 23 haftalık olucaz detaylı var bakalım değişecek mi 🙈 4 yaşında çok şükür bir kızım var ♥️ Hayalim hep 2 kız 1 oğlan 😅 Rabbim nasip eder inşallah 🤲🏻 Sağlıkla kucağımıza alalım
Hamaratpanda Happy52 benim hayaller 2 kız 2 erkek çocuğuydu ama o bekara boşanmak kolay olayındaki gibi bekarken düşünebileceğim bir hayal 🤦🏻♀️😂😂