ogretmenHnmm bsranur123 bende ayin 5inde kullanmaya basladim canım 5 gün kullandim bitti pazartesi kontrole gidecegim fakat bugün 2 defa kahverengi leke geldi benden çamur gibi neden oldu bilmiyorum
Berfinbaran bsranur123 ben kullandım 1 ay ilaçım bitti kuzenim vefat etti eşimle ilişki olmadı 15 gün ondan sonraki ay hamile kaldım ama etkisi okadar olur mu bilmiyorum
ogretmenHnmm bsranur123 soracağım canım gündüz geldi bi daha gelmedi bugün pazar olmasaydi mesaj atacaktim direk. Yarın da sabah 9da randevum daha önce hiç böyle olmadı. Yumurta mi çatladı acaba diye düşündüm ama emin olamadim
bsranur123 ogretmenHnmm tamm kuzum doktora gidince haber et nedeedi diye aman belkide yumurtan catlmisss leke gelmis olabilir duymuştum ben bunu bi yakinimdan ama yinede ihmal etme
bsranur123 Berfinbaran demekki etkisini sürdürmüş kuzum gebe kalmissin yada kafan rahatti o anda strees olmadiysada tutmustur
bsranur123 Gul616161 ay insllah canim inşallah gecen aylarda baya sey denedim bitkisel olsun takviye olsun ovulsyn testi olsun tutmadi bu ay sadece klomenle devam edecm bakalim artik 🤲
babygst bsranur123 bugün gittim sağda 3 tane 16,22,25mm yumurta gördü ovitrelle yaptı Pazartesi kontrol edicem çatlamış mı veya kistleşen var mı diye 25 harici umutluydu eşimin spermleri düzeldiyse bu yumurtalarla gebelik görebiliriz inşallah
ogretmenHnmm bsranur123 gittim canım sağda ve solda birer tane yumurta oluşmuş 10 mm dedi. Yunurtalarda hareketlilik var bu iyi bir sey dedi. Dün benden kahverengi leke gelmişti onu soyledim çok iyi catlamistir yüksek ihtimal o yüzden ultrasonda görünmüyordur cuma günü tekrar gel bakalim dedi iste
Meliko bsranur123 bende femara diye bi İlaç kullanıp hamile kalmıştım aşılama olmadan inşallah etki eder klomen ama etmezse bu ilaç İçin drunuzla görüşmenizi tavsiye ederim çünkü klomen bende etkili olmuyordu