Svdalsnn tubiii11 gittik doktora düşük ihtimalı var dedi zaten hep gittim doktora duruyodu kesede guzel ilerliyor buyumuştu hep yattım ama işte kendiliğinden düştü operasyona gerek kalmadan şok oldum kalp atışını duymaya gittik düşmüş işte Nasip kısmet. Dikkat edin sizde ufacık bir agrı kanama oldumu doktora mutlaka danışın düştügünüde anlamadım ben zaten 🥺🥺
femme tubiii11 bılmyorum kaç hafta oldugunu en son 13 ekımde adet oldum bu ay 10 kasım da olması lazımdı olmadı 10 kasımda kan verdım 156 cktı daha da gıtmedım doktora
tubiii11 Svdalsnn özel hastaneye mi devlete mi gidiyordun canım . Gerçekten çok üzüldüm geçmiş yorumlarında kanaman olduğunu görmüştüm ama kendiliğinden düştüğüne şaşırdım 😥 Rabbim sana sabır versin 🙏
Aysenur222 Svdalsnn allah aşkına buraya yazıp milletinde piskolojisini bozma acını içinde yaşa lütfen görmek zorunda degiliz
bebis_anne1 Svdalsnn çok geçmiş olsun . . .bende aynı durumu yaşıyorum 6 haftalık hamileyim bir haftadır düşük hapı kullanıyorum. Sadece kese var diyorlar hala kalp atışı yok haftaya tekrardan gidicem arada küçük küçük kanamam oluyor
Svdalsnn tubiii11 özele canım sağol canım Allah razı olsun . Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin 😘
tubiii11 Svdalsnn amin canım benim . Rabbim sana da tekrardan nasip eder inşAllah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın 🙏🙏🙏❤️
Likayolcusu tubiii11 bende 5+1 deyim son adet tarihi 8 ekim belim çookk çookk ağrıyo sizin de öyle mi
tubiii11 Likayolcusu bel agrım yok çok şükür ama kasık agrılarım var onu da doktor normal dedi rahim genişliyor dedi . Ama bildiğim kadarıyla bel agrısı da normal öyle duymuştum.
Zynpasr65 Likayolcusu benimde 8 ekimdi hala olmadım bu kan testi verdim ağrılarım var ara ara adet gibi umarım bende güzel haberler alırım dua edermisin :)
aselbal Likayolcusu sizinle hamileliğimiz aynı benimde son adet tarihim 7 Ekim 5 haftalık dedi gel kaşık ağrısı mide ağrısı beni de bitirdi bende keseyi gördü ama bebeği görmedik 2 hafta sonra kontrolüm var sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza 🙏🏻🫶🏻
Likayolcusu tubiii11 bu benim ikinci gebeliğim de ilkinde son aya kadar hiçbir belirtim yoktu o yüzden garipsiyorum acaba bi sorun mu var diye
tubiii11 femme bende en son 8 ekim de regl oldum bu uygulamaya göre 5+2 şuan tam 5 haftalık iken gittim doktora gördü ama yanılma payı bıraktı. Sen biraz daha bekle istersen
tubiii11 Likayolcusu gebelikten gebeliğe değişiyor diyorlar ama benim ilk gebeliğim ablamgilden gördüğüm kadarıyla ilk çocuklarında migde bulantıları varken ikinci çocuğunda yoktu mesela değişiklik gösteriyor .
femme tubiii11 çarsamba gunu 7 gundur gecıkmış oluyor , gıtsem cıkarmı merak edıyorum , uygulamaya gore şuanda 4 hafta 5 gun , çarsamba gunu tam 5 hafta gosterıcek hrhalde
yesimunluturk Kızlar ben 28 ekimde yaptırdım aşılama şuan hamileyim kaç haftalık olduğunu bilemiyorum eğer aşılamadan sayılıyorsa 2hafta 4 günlük hamileyim cumartesi keseyi görmek için çağırdı ama sanırım göremeyecek öylemi 5 6 hafta diyorsunuz çünkü
Zhr111 yesimunluturk evet keseyi görmesi için çok erken ama doktor çağırdı ise gitmekte fayda var belki değerlerini falan da kontrol eder göremezsen telaş yapma sadece 😇 güzel haberler alırsın inşallah 🌸🐣
tubiii11 femme yani istersen git birşey kaybetmezsin belki görünür görünmezse bir hafta sonra tekrardan gel diyorlar veee vajinal ultrasonla belki daha net görülebilir benim karından cok net belli olmadı vajinal ultrason ben istemediğim için bakmadı .
femme tubiii11 bende vajınadan sunada bakılmasını ıstemıyorum, dogru degıl dımı suanda altdan bakılması
tubiii11 femme doktor bi zararı olmadığını söyledi, baya da araştırdım aslında çoğu doktor zararı yok diyor ama ben yine de yaptırmadım . Bir hafta daha beklerim netleşmesi için dedim ve bekliyorum:))) tercih meselesi
femme tubiii11 bıde bısı daha sorcam sıze gunlerımız hemen hemene cok yakın dıye bırbırıe , sızde de bel agrısı varmı, ve cok az bazen beyaz bazen sarımsı akıntı oluyormu, bunlarıda merak edıyorum
tubiii11 femme bel agrım yok canım genelde çok haraket etmemeye çalışıyorum ayakta durmuyorum kendimi yormuyorum ondan dolayı agrı yoktur belki de bilemiyorum onu ama kasık agrılarım var doktor normal dedi . Akıntıya gelince bir iki gün önce sarımsı akıntılar oldu evet şuanda daha şeffaf beyaz oluyor cok cok az dediğin gibi doktora bunu sormadım ama internetten baktıgım da bunun da normal olduğu yazıyordu. Daha cok küçük bebişler sende kendine dikkat et 🙏😊