Seraykaraca Gahha yani aslında hepsi batıl inançlar, merak edip deniyoruz ama kesin sonuç değil hiçbiri ☺️ ama çin takvimi ve yüzük testi doğru çıkmıştı benim, tesadüfmü bilemiyorum😊
Gahha Dedimolabilir Canım bişey sormak istiyorum erkek bebekte gögüs ucları kararımış dogrumu sende oldumu
Dedimolabilir Gahha evet mesela arkadas yspti annnesi hem yuzuk yapti hem bicak makas ama onda tutmadi. Ama annem bana yapti bende gittim bicaga oturdum sanirsam erkek olan oydu cinsiyet erkek.
Gahha Dedimolabilir Kimi tutuyor kimi tutmuyor etrafımdaki insanlar gögüs ucun karardıysa erkek diyo seninkide karardımı canım
Dedimolabilir Gahha ay evet kizimda boyle olmadi erkekte gercekten karariyormus suan kapkara kendimden sogudum .
Mustafayigitvebeytugannesi Gahha bak buda doğru sanırım iki oğlumda da hamile olduğumu öğrendiğim anlarda göğüs ucum kararmaya başlamıştı ama bunda yeni yeni karardi 15 haftalık oldu. Ama tabi cinsiyet bilmiyorum daha 🙂
Dedimolabilir Gahha yani bence de tutmuyor. Kizimda hamiyken karnin erkek karnina benziyor kesin erkek dediler kizim oldu. Simdide ayni kizimdaki gibi karnim var ama erkek göğüs ucu desen kapkara afedersin ozel bolge bile karariyor.
Gahha Mustafayigitvebeytugannesi Kararırsa erkek kararmazsa az kararırsa kız oluyormuş burdan erkek annelerine sesleniyorum sizde de bu durumlar oldumu
Gahha Dedimolabilir ama ben gögüs ucuna inandım kararsa erkek miş onu anladım hangi haftalarda kararıyor onu bilmiyorum ama