Minarda Gahha ben yaptım kiz cikti yüzük le yapılanı da yaptım yine kiz cikti ama oğlum oluyor ..bin önceki gebeligimde de yaptım erkek çıkıyordu ama kızım oldu …cin takviminde ikisi de doğru cikti
Seraykaraca Gahha bıçak erkek, makas kız diyorlardı. Ben iki kez bıçağa oturdum bilmeden. Ama kızım oluyor ☺️🌸
Gahha guzelanne01_ Canım 2 minder oluyo minderin birine makas birine bıcak koyuyorlar makasa oturursan kız bıcaga oturursan erkek
Vildan8891 Vildan8891 sizin görmemeniz lazım bir yastığın altına makas ve bıçak koyacak siz bilmeden oturucak siniz
Seraykaraca Gahha yani aslında hepsi batıl inançlar, merak edip deniyoruz ama kesin sonuç değil hiçbiri ☺️ ama çin takvimi ve yüzük testi doğru çıkmıştı benim, tesadüfmü bilemiyorum😊
Mustafayigitvebeytugannesi Gahha canım benim her iki gebelikte de çin takvimi tuttu birde yüzük tuttu. İkinci gebelikte makas bıçak testini de yapmıştım oda tuttu ama gelinimiz de tutmadı kız çıkmıştı oğlu oldu benimki erkek çıkmıştı erkek oldu. İki oğlum var. Şimdi bu 3. Gebelik 15 haftalık oldum yüzük olsun çin takvimi olsun kız gösteriyor ama cinsiyet henüz bilmiyorum. 🙂