Babytwo2 Gizem0610 tuvalete sıkıştığımda da oluyor benim.. 19. Haftada başladı doktor normal demişti şimdi yine var günde 6-7 olıyor
Gizem0610 Babytwo2 inanın kafam karıştı çok insan bunu yaşamış bazılarında problem çıkmış bazılarında sorun çıkmamış umarım sorun değildir
Babytwo2 Gizem0610 stres olmayın . İlla her yaşayan erken doğuruyor olamaz. Eğer tke başına bu erken doğum habercisi olsa emin olun benim doktor çok daha dikkat ederdi söylediğimde . Erken doğum geçmişim ve de serklajım var çünkü .
Rumeysa_dnk Gizem0610 bende öyle beni bir stres aldı detirgn oldum inanın bende yarın kontrole gidicem benimde akıntım var ilaç verdi gene oluyor kasılmalar ama azaldı
Gizem0610 Rumeysa_dnk sağlıklı zamanında kucağımıza alırız inşallah farklı doktorada gidin ben fikir almış olursunuz
pelindf Sağlıkla gelsin inşallah bebiş acaba toplandığını nasıl anlıyorsunuz inşallah yaşamam vakitsiz tabii ki ama merak ettim
Gizem0610 pelindf bildiğiniz toplanıyor karnımda toplandığını hissediyorum elimi koyduğumda bi yerde sertlik doygunluk oluyor
Mom-babyyy Gizem0610 benimde sertleşiyordu doktorum magnezyum verdi biraz daha iyiyim ve bol bol su iç bide
Aselsmoms Gizem0610 canım ben bugün gittim 28+0 doktorum normal dedi yalancı sancılar olduğu icinmis magnezyum istedim yazdı inşaAllah iyi gelir sende magnezyum istemeyi unutma
Gizem0610 Aselsmoms bende bu gün gittim sizin haftanızda normaldir ama benim çok erken magnezyum ve duphatson verdi bebeğin kafası baskı yapıyormuş birde takip et iş yapma yorulma artarsa gel hemen dedi
SinemCats Gizem0610 36.haftadan bildiriyorum bazen öyle bir toplanacakki şaşırıp kalacaksınız normal dedi doktor 😅👶