Gizem0610 20.haftadayım bebek çok nadir sertleşip toplanıyordu ve hemen geçiyordu Dün akşam ard arda sertleşti toplandı ve uzun sürdü Hastaneye gittim NTSde sancı çıkmadı ultrasondada bi problem yoktu erken doğum belirtisi değildir diğmi başına gelen varmı
A_syma Gizem0610 Carsamba günü 29+0 da yasadim. Nstde sanci cikmadiysa erken dogum riskide yoktur dedi ebe. Cok gribim ve asiri öksürüyorum. Öksürmeler sebep oluyor benim. Kabizliktanda olurmus.
aframoms13 Gizem0610 25+3 teyim bebeğim sık sık toplanmaya başladı eşim de endişeli oturup kalkarken aşırı zorlanıyorum taş kesiliyo sanki gece de soluma toplanıyo sürekli henüz doktora gitmedim bende umarım öyle bi risk yoktur 20. Haftadan beridir de baş geliş 😔
Hnd3535 Gizem0610 başka sıkıntınız varmı akıntıda artış idrar yolu enfeksiyonu kanama kasılma gibi? Eşlik eden başka şeyler varsa acilen doktora gidin. Çünkü bu doğum belirtisi ve mutlaka rahim ağzı ölçümü yaptırın. Rahim ağzı yetmezliği tanısında bunlar yaşanıyor. Allah korusun
Gizem0610 Bebekdelisi perşembe günü detaylı ultrasona giricem belli olurmu pazartesi günü tekrar gidicem napıcamı şaşırdım
Bebekdelisi Gizem0610 tabıkı bellı olur ama kasılma peşpeşe ve bebek gerı açılması 30 sn fazla ise bekleme
Gizem0610 Bebekdelisi dün peş peşe olduğu için gittim ama nts ile bakıldı sadece açılmaya felan bakılmadı pazartesiyi beklemem gerekiyor mecbur
Bebekdelisi Gizem0610 açılma keske baksaydı rahım agzı uzunluğuna felan sancı yok diye bakmamışlardır ama sız isteın yarın rahat olsun içiniz
Gizem0610 Hnd3535 akıntım var sadece eşlik eden bir şey yok dün acile gittim ama rahimde ölçüm yapmadılar yarını bekliyorum doktoruma gitmek için
motherofcats Gizem0610 benim de hep kasılmam oluyordu gün içinde dediğiniz gibi gidiyordum sıkıntı çıkmıyordu hep korktum ama erken doğurmadım yalancı sancılar erken doğuma sebep olmuyor
Rumeysa_dnk Gizem0610 bende 24 haftalık hamileyim 22.haftamda başladı toplamba kasılmaymış meğersem açıklığım oldu azcık progestana başladık detaylıda çıkıyor zaten genede dikkat et allahın izni ile vaktiyle gelsinler🙏🏻
Gizem0610 Rumeysa_dnk detaylıya perşembe günü giricem ama dünden beri ne yapacağımı şaşırdım iki defa hastaneye gittim evde duramıyorum mecbur yarını beklemem gerek
Gizem0610 Udu karnımda bi anda hareket hissediyorum sonra bi kısmı sertleşiyor ve şişme gibi bir şey oluyo
Hnd3535 Gizem0610 fazla akıntı veya idrar yolu enfeksiyonu da bu kasılmaları tetikliyor korkmayın.bunları tedavi edici fitil progestan verilir inşallah Allah korktuğunuza uğratmasın
Rumeysa_dnk Gizem0610 bende öyle beni bir stres aldı detirgn oldum inanın bende yarın kontrole gidicem benimde akıntım var ilaç verdi gene oluyor kasılmalar ama azaldı
Gizem0610 Hnd3535 idrar testi dün yapıldı temiz çıktı umarım akıntıdandır çünkü fazla teşekkür ederim inşallah