[silindi] Wonderwoman08 en son gittiğimde pozisyonu iyi değil göremedim dedi bir sonra ki randevuyu 2 Aralık tarihine verdi o zaman da 18 haftalık olacak baya geç öğreneceğim ama olsun sağlıklı olduğunu duyduk çok mutluyuz inşallah sağlıkla da kucağımıza alırız 😍😍😍
[silindi] Ozge-Ka yaa tüp bebek de genelde kan sulandırıcı oksopar herkese veriliyor Önlem amaçlı 😌 malesef bende öğrenemedim en son gittiğimde pozisyonu iyi değil dedi bir sonra ki randevuyu da 2 aralım tarihine verdi o zaman da 18 haftalık olacağız 🙈😄😍
Ozge-Ka [silindi] bana gerek yoktu gerçekten ama benden kaynaklı bir sorun yoktu zaten durumumuz biraz farklı 😊 18.haftada belli olur artık cinsiyeti🥰
[silindi] Susamcik01 benimde o haftalarda kanamalarım olmuştu inşallah sağlıkla ilerler kucağınıza alırsınız tek mi çift mi transfer edildi
[silindi] Meribiri1 ya maşallah sağlıksa gelsinler 🙏🏻🙏🏻😍😍 malesef kasık ağrılarım hala var ilk başlarda normal dediler şimdi de rahim büyüyor ondan diyor ben endişeleniyorum
[silindi] symabskrt ayy ne güzel maşallah maşallah bende çok ikiz olsun istemiştim nasip bir tanesi tutundu ❤️🙏🏻😍
symabskrt [silindi] olsun hayırlısı olsun inşallah benimde bu zamana kadar hep iki transfer edildi 2 negatif 1 dış gebelik 1 düşük oldu 5.denememdi bu nasip 🥰
[silindi] Elifengin Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
[silindi] Melisyusuf 21 haftalık düşür olur mu ki 😔 normal doğum olmuştur Bende ikiz olsun çok istedim nasip bir tane oldu sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😍😍😍