Bsraaa94 Anneadayi3 bnmde dahilye doktrm suan 2.50 normal diyor ama kadn doğum doktorm gebelik için 1 in altında tutmamz lazm kendi ayarla ilacın dozunu demşti o yüzden kafam karstı
Bsraaa94 Anneadayi3 birde bsey sorucam size triod ilacı kullandktan beri adetlermde azalma oluyor günü gününe oluyorm ama eskiden 7 gün sürerken smdi 3 gün bile sürmüyor sizde de oluyormuydu böyle
Momtheangel Bsraaa94 2.5 ideal olan canım strese bağlı biraz da kilo vs yan etkenler ama en önemlisi stres
Mucizemolsunn Bsraaa94 troiti yükselten şey stres ,geçen ay 4,8 gibiydi ,bu ay 2,8 ilaçta kullanmadım ,arada yükselmeler olabiliyor ama troit gebe kalmaya engel değil değeriniz çok normal
Mamacita1 Bsraaa94 Amin inşallah 🙏🏻 Sizde olmuyor diye endişelenmeyin hiç değerleriniz gayet normal yani vakti zamanı vardır illa ki 🌸
Tulay_salim38 Momtheangel ben ameliyat oldum küçük yaşta evlendim 2 bucuk sene sonra agamile kaldım şuan oğlum 7 yaşında 10 senelik evliyim ve evlendiğim günden beri korunmuyorum nasip okadar çok istedik ikinciyi hala bir umut her adetten sonra denedik bekledim olumsuz sonuç aldım zayıfladım 52 iyilere düştüm yine olmadı şuan 66 kiloyum saldım artık oylede olmadı böylede nasip kısmet yapacak birşey yok dua etmekten başka
poyrazin_annesi28 Bsraaa94 11.84 du benim değerim hamile olduğumu ogrendigim gün. Tabi sonra ilaç başladık. İçiniz rahat değilse doktor da değiştirebilirsiniz. Zaten gebelikte 2.5 isteniyor bu değer
Kuem Bsraaa94 canım benimde tiroid değerlerim normalken gebe kaldığımda bi anda 4.5 üstüne çıktı olabiliyomuş öyle. Sanırım geç kalınmıştı düşükle sonuçlandı. Gerçi ondan mı kesin bilmiyoruz. Şuan doktor bana 3 gün farklı 4 gün farklı doz ilaç kullandırıyo. Çok şükür 1.4 civarında çıkıyo