Alparslan Sevilaylayyy ay içim rahatladı valla cnm ben ilk kızımı küçükköy duyguda dogurdum ve sonradan 17 günlükken sepsiz tanısı ve ateşten küveze aldılar artı bide cocugun göbegini nasıl kestilerse göbeği iltihap oldu göbegi güzel düşmedi
MberraAglYac Gop hastanesi mine gül Hatipoğlu kesinlikle çok çok iyi bi Dr ve çok iyi tatlı dilli bir bayan
Eliffff MberraAglYac ya bende ilk ona gidecektim ama özel muayenehane açmış sanırım hastanede değilmiş artık
Belos92 Sevilaylayyy Medical Park Nalan karacaoğluna gidiyorum muayene ücreti 115 tl doktorumdan çok memnunum. Daha önce aynı doktorda myom ameliyatı oldum hastane zaten çok güzel ve ilgili tavsiye ederim canım
neslicel Sibellllllllllll Merhaba bende cuma günü gidicem Aylin Hanım a kontrole. Sizin nasıl gidiyor memnunmusunuz? Muayne ücreti ne kadar acaba?
Peoplejam neslicel Sibellllllllllll Sibel hanım inşallah görüp yazarsınız nasıl gidiyor Aylin hanımla ben de bir doktor bulmalıyım artık kendime
Ahum Sevilaylayyy kafın sağlığı merkezı ahmet vehbi koca cok iyi bir doktor bende degıstırmıstım tawsıye uzerine gıttım suan cok memnunum bi arastır derim muayne ucretı 80 tl ama değıyor gercekten
DenizSever Sevilaylayyy Avrasya da Attıla bey mükemmel bir doktor 1 yıldır.süreklı ona gıdiyorum ve bir çok kışıye tavsıye ettım hepsıde çok memnun kaldı tavsiye ederim 🤗
Eliffff Sevilaylayyy canım ben yeniyüzyıla gidiyorum Aylin Güneşe ve bayılıyorum kadına😍çok pozitif beni çok iyi yönlendiriyor ce rahatlatıryor. Onun dışında balat ermeni hastanesinde de çok iyi doktorlar var ben evime çok yakın diye yeniyüzyılı seçmiştim
MberraAglYac Eliffff evet 2 Aydır orda deyil ama hastaneyle anlaşmalı Doğumum kısmet olursa gop hastanede olcak mine hanımda yanımda😜
SevgiiOA Sevilaylayyy Araştır tabi ki enerji güven konularıda önemli. Duygu ve bilgeyi ben tavsiye etmem ikisindede yakınlarım doğum yaptı hele bilge çalışanları çok uyuz sadece hekim iyiliği yetmiyor bence hastane ve çalışanları bile önemli 🙏
twobabymommas Sevilaylayyy Hastanenin hijyeni falan mükemmel, doğumhanesi, odaları, personelleri falan çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim ve gerçekten Atilla Bey mükemmel bir insan. Pişman olmazsınız☺
twobabymommas SevgiiOA Yok gitmedim canım. Kardeşimin doktoruydu dediğim gibi zaten o da yeni doğum yaptı. Çok memnun kaldı, bende onunla devam ediyorum ☺
SevgiiOA twobabymommas benimde kuzenim doğum yaptı yakınlarda Atilla beyde oda çok memnun kaldı. Çağrı beydede yapan yakınım var oda aynı sanırım iki hekimde iyi 🙏
Aysnctl 500 evler Şafak hastanesi Albert Kazado. Muayene ücreti 85tl. Doktorun ilgisinden alakasindan cok memnunum. Sadece hastane odaları biraz küçük geldi bana. Onun dışında hastanenin hijyeninden ilgilerinden memnunum..