Allahkahretmesin1 Esracingoz aşkım dış gebelik olsa karından gözükmez zaten korkma bir sıkıntı çıkmaz Allah’ın izniyle kaç haftalıksın
Asuttt Bende 7+3üm şuan geçen hafta sadece kese göründü bebek görünmedi 2 gün sonra tekrar gideceğiz inşallah bu sefer kalp atışı ve bebek de görünür🙏🏻
Melinayinannesi Asuttt benim durumumda cok benzer size randevunuza gittikten sonra sonucu burayada yazabilir misiniz? Ins gorurzunuz sizde 🤲
Esracingoz Melinayinannesi bugün gittim bebeğimin kalp atışını dinledik sağlıklı imiş. 6+3 haftalık olduğunu öğrendik
Asuttt Melinayinannesi merhaba haber edim demiştiniz çok şükür her şey yolunda kalp atışını da duyduk 🌸
9ay10gun Esracingoz ilk gittim kese minikti ikinci gittim kese düzgün büyümüş dedi bebek yoktu. On gün sonra tekrar bebek için gittim benegi gördük kalp atışını net duyamadik tekrar bı hafta sonra kalp atışı net duyuldu benim geç döllenme olmus meğer. Kese gozuktuysr dış gebelik olmaz sabırla bekleyin büyüyordu insalllah
Betulturan Esracingoz Canım benimde ilk gittigimde sadece kese göründü bir hafta sonra gittim bebekte oluşmuştu 10 gün sonrada kalp atışnı duyduk♥️ Şuan 8+2 haftalığım. Üzülme sakın inşallah gözükür seninde hayırlısıyla
Melinayinannesi Esracingoz uygulamaya gore 7 haftalik gorunuyor yazmistiniz 6+3 haftalik olduguna gore o zaman muhtemelen gec döllenme oldu sizinde gozunuz aydin darisi banada olur ins 🤲
bebek_firarda Ben 5 haftalıkken gitmiştim kese vardı bebek yoktu. Eğer geç döllenme ise 8-9 haftalığa doğru görünür, değilse bir iki haftaya görünmüş olur korkma
Melinayinannesi Asuttt ahh cok sevindim ya gozunuz aydin 🙏 benim durumum da sizle ayni ben henuz gitmedim yarin gidicem ins benimki de gorunur 😔🤲
Banusametailesi Esracingoz canım bende de ilk sadece rahim kalinlasmasi olmuş gebelik kesesi yok dedi 10 gün sonra gittiğimde gebelik kesesi var ama kalp atışı yok 21 inde gel kalp atışına bakalım dedi anladığım kadarıyla hersey sırayla yavaş yavaş ilerliyor