Eda_mustafa Serpiltunc ben gece yatmadan yarım saat önce büyük bardak laktozsuz süt içiyorum rahatdız etmiyor midemi 🤗
snmatas Serpiltunc Yatmadan önce içiyorum sütü. Şöyle bi plan yaptım kendime yatmadan önce bigün süt içiyorum bigün yoğurt yiyorum☺️
Nira Serpiltunc bende de gebelik şekeri çıktığı için süt yasak onun yerine yoğurt peynir tüketiyorum🤷🏻♀️
Gizce Nira süt yasak mı? Bende de gebelik şekeri var ara öğünümde süt var.ayrıca süt şeker dengeliyici dediler.
Bskrt Serpiltunc kahvaltıda içemiyorum yumurtayla aynı anda midem bulanıyor ama İkindi gibi ara öğün olarak, muz doğrayıp biraz da mısır gevreğiyle içiyorum Bi de gece yatmadan içiyorum ☺️ 2 büyük bardak oluyor Yani
Bskrt Bskrt hatta migrosta salı gününe kadar sütlerde indirm var. İkincisi yarı fiyatına geliyor bütün markaların☺️☺️ 30 paket aldık bugün 32 tl indrm oldu 😅
Nnzhktt Serpiltunc 36. Haftama kadar kendime çok güzel baktım meyve süt kuruyemiş bebeğimin de gelişimi çok güzel ilerliyodu sonra bi sıkıntı stres anlayışsız gurbetten erkenden gelen kaynana kayınpeder hooop grip oldum bebeğimde 2 haftadır sadece 50 gram 80 gram alıyo 😥
Hafizeipek Ben hamile değilken süt kokusuna bile dayanamazdim Nescafe içerken bile süt tozu kullanmazdim nefret ederdim hamile olduğumu öğrendiğimden beri her gün aralıksız içiyorum içtikçe de tekme yiyorum seviyo demek ki 🍼
deletedmom947 Serpiltunc ben çok süt seven bir insan değilim bu yüzden daha çok peynir yoğurt ya da ayran tüketiyorum en azından sevdiğim şeyler. Aynı şey zaten sevmiyorsan zorlamana gerek yok diğerlerinden tüketebilirsin.
cemilev Serpiltunc Sut normalde bana cok gaz yapar ama laktozsuz sut aldım artık onu içiyorum hatta bende sütü sevmem kokar bana ama icine yarim muz cay kaşığı bal ve pekmez atıp blenderdan geçirip içiyorum canim sende öyle dene istersen içemiyorsan
Nazandeniz Hamile değilken sütü çoookkkkk seven biriydim şimdi süt midemi bulandırıyor.bazen zorla içiyorum ama genelde ayran ve peynir tüketiyorum