egeninincisii Ummum İki hamileliğimde de 2-3 defa yedim. İlk trimester yememiştim. Sonlara doğru yedim.
Ummum 1prensannesiiii kaç haftalıktın canım yediğinde ben 7 haftadayım . İnternetten baktım ilk üç ayda önerilmiyor. Ama canım çok çekiyor😂
dmtturan 1prensannesiiii geçenler de gebe okuluna kayıt yaparken oradaki kadın diyim ne bilmiyorum hemşire olabilir yada eğitimci neyse ka vitamini çok fazla bulunuyor bu da kanda pıhtılaşma yapıyor demişti araştırın isterseniz ben sevmediğim için bakmadım eğer varsa böyle birşey bence yemeyin
1prensannesiiii Ummum bende ilk 3 aydaydim çok az nefsi köreltecek kadar yesen bisey olmaz bence ama yinede Bi doktoruna sor sitersen
kahvesever__ Ummum ben çok yedim bir sorunu olmadı ama tabi kişiden kişiye değişir mi Bilmiyorum 🤷🏻♀️ şimdi ye desem olmaz belki
dahabirmavi Ummum ya ciddi misiniz ben yedim hemde bi iki tane asla değil ama doktor ciğer yasak falan demedi niye yasak ki
1Gunes Ummum ciğer de A vitamini fazla olduğu için çok tüketilmemesi lazım. Bende yedim ama tamamen nefsim körelsin diye 1 sis yedim.
elifcicek_07 Bende çok severim ama kaynanamın ciğer beni var annesi hala yaşıyor nasıl olduğunu anlatıyor benin şekli aynı anlattığı gibi olunca yiyemedim korkudan
Hadya Ummum ilk 3 aylik donem gectikten sonra iyi pismis cigerin bi zarari yokmus,doktora sordum ozellikle. 2-3 haftada bir yiyorum ben.
yaasemin Ummum daha dün akşam yedim hepte yerim faydalı bir zararı olmadi herşeyden biraz biraz yemeli insan mahrum kalmamalı bebek de herşeyden yemis oluyor
DenizinAnnesiiiii Ummum canın çok istediyse bir parça tadına bak canım yüksek a vitamini içeriyor ayrıca pişse de içi kanlı kalabiliyor toksoplazma açısından da riskli. Yedim bir şey olmadı diyenlere bakma onlara olmaması bize olmayacağı anlamına gelmez