cookiemonsterr ay hayırlı olsun, sıkı sıkı tutunsun annesine inşallah 🥰 benim 17/05 de yapıldı dondurulmuş embriyo transferim, 28/05 de pozitif sonucu aldık :) 28 haftaya da geldik kızımla :) darısı başınıza öncelikle. Bana da iki embr.transferi yapıldı ancak tek fetüs oluştu. Doktorumun benden birincil ricası ‘ne olur test gününe dek evde test yapma’ idi :)) ben de yapmadım açıköası. Biraz rahat etmek ve ara vermek için ben beş günlük rapor aldım :) iki gün sanırıms adexe tuvalet ve yemek için uzandığımmyerden kalktım. Klinikten çıktığımızda araçtan mümkün mertebe sarsmadan gitmesini rica ettim. Yürümekte, merdiven çıkmakta sıkıntı yok dedi doktorum. İki gün duş alma dedi. Sonrası için de ayakta, ılık ve uzun banyolar yerine süresi daha kısa duşlar istedi. İki gün dinlen ama üçüncü gün muhakkak dışarı çıkın, gezin, dıaşrda yemek yiyin dedi :)) alkol tavsiye etmedi. Kabız olamamaya çalış dedi ama ne olur ne olmaz bir de duphalac aldım yine de evde bulunsun diye. Eşim de izinliydi dolayısı ile evdenrahat rahat dizi izledik, film izledik, sohbet ettik. Doktorum, kanama olabilir, az olabilir, çok olabilir, şakır şakır olabilir, bu iyi veya kötü yorumlanmaz muhakkak bize haber ver dedi. En ufak endişemi onlarla paylaşmamı ama endişe de etmememi rica etti. Ağrı olabilir dedi. Ancak bende ne bir gram ağrı oldu ne de bir damla kanama. Ara ara ‘ya olmadı mı acaba’ dedim ama bu fikri hızla uzaklaştırdı kafamdan :)) hayatımda parmak ucumu bile çarpmadığım tek gram ağrı, acı çekmediğim tek dönem falan olabilir hatta :))))) üçüncü günüj sabahı ılık bie duş aldık ve kahvaltı için dışarı çıktık :)) akşama döndük eve :))) yaşadığınız bir durumu olumsuz yorumlamadan önce muhakkak siz de hekiminzie bilgi veriniz bence.. rahat olun. Relax olun. Sadece transferi ve sonucu düşünerek geçirmeyin zamanınızı.. altıncı sabah ben işe başladım hemd e trenle falan gittim işe :))) açıkçası ben sigara kullanıyordum tüp bebek öncesinde çok azalttım, transfer öncesi tamamen kestim ama test için kan verdiğimizde hastane bahçesinde içtim yemin ederşm sanırım o gün çok stresliydim :)))) içinizi rahat tutun bence tüp bebek sürecinin en büyük düşmanı stress. Her şey çok ama çok yolunda gitsin dilerim :)) bol lansu