Lilyumfokimum Hep derdim ki birgün kızım olursa adını Ladin koycam. Yemyeşil kökleri sağlam dimdik bir ağaç gibi. Hala istiyorum. Ama eşim annem herkes karşı çıkıyor. Sizce karşı çıkılacak bir isim mi? Sizde de kötü manalar çağrıştırıyor mu sormak istedim.
Momsy410 Lilyumfokimum bana da pek guzel gelmedi. Isim gibi gelmedi hatta. Aklima usame bin ladin geldi 😄
Mavisperi Lilyumfokimum Arapça anlamı la yok demek din zaten belli din yok demek diye biliyorum ama bilemedim
Lilyumfokimum efeninannesiii_ ya bende. Ama bi terörist ismi çağrıştırıyor sakın koyma diyorlar. Oysa ben ağaç manası ile düşünüp koymak istiyorum.
Lilyumfokimum Momsy410 aynen eşimle annemde bu nedenle karşı 😀 bende özellikle kötü bişi çağrıştırıyormu yazdım detay vermedim ki herkeste aynı çağrışım olcakmı diye olmuş abiiiiiiii 🤣
efeninannesiii_ Lilyumfokimum ayy aklımın ucundan geçmedi ya herşeye kulp bulmasınlar bunlar bizim bebeklerimiz sen içinden kalbinden hangi isim geçiyorsa onu koy lütfen. Çünkü ömür boyu kızına o isimle sesleneceksin
Lilyumfokimum Mavisperi ay hiç bilmiyordum şok oldum asla koymam böyle bir anlamı varsa iyi ki yazmışım çok şükür ki, teşekkürler valla.
Birmelekgibi Mavisperi ama öyle diyince bende vazgeçtim 😂😂 daha hangi isimlerden vazgeçirdi beni böyle benzetme yaparak
Summerwine Lilyumfokimum bence anlamı çok güzel ama fonetik olarak kulağıma hoş gelmedi.Yine de son karar sizin tabiki☺️
Mzgnormann Lilyumfokimum dayımın kızının ismide yakın ona lavin daha güzel bence ladinde kürtçede din anlamı deli demek bu arada
Lilyumfokimum Mzgnormann cidden hiç bilmiyordum demin bende araştırdım valla iyi ki yazmışım çok şükür ki sizlere diyorum.
Lilyumfokimum Hilalkya kesinlikle canım ya iyi ki yazmışım buraya cidden arapçasına baktım ilk kez dinsiz gibi bir anlamı var şok oldum. Hiç hiç aklıma gelmemişti Allah razı olsun hepinizden.
Nazendehanim Lilyumfokimum benim tercih edeceğim bir isim değil . Ama farklı ve tabiat ismi seven ebeveyn için güzel bence. Terörist ismi çağrıştırıyor diyenler için de ben 92 doğumluyum benim çocukluğumda kalmış bir olay benim bile aklıma gelmedi . Orta yaş grubunun hatırlayacağı bir geçmiş onlar da teyze moduna girip ismiyle ilgili çocuğa yorum yapıp sinir ederlerse sıkıcı olur.Zaten çocuğun suratına annen sana terörist ismi koymuş derlerse o insanlardan uzak durun sonuçta siz anlamından dolayı koymak istiyorsunuz. Ve açıkçası Ladin ismini çok duydum ama kimse anlamını yazmamisti şimdi siz yazınca böyle bir ferahlık geldi kendimi Muğla ormanlarında hissettim . Ben sosyal medya teyzesi olarak onaylıyorum 😂
Lilyumfokimum Nazendehanim bende öyle diyorfum reddediyordum ama başka manalarını da araştırın denince bi baktım dinle alakası olmayan demekmiş arapçada komple vazgeçtim şuan 😀 ağaçları ağaç olara sevip saymaya devam edeceğim 🤣