catandgirlmom bademlikurabiye_ allah allah çok şaşırıyorum böyle duydukça bende de mide bulantıları beni mahvediyor.. sürekli bulantı hiç yataktan kalkmak istemiyorum dışarı falan bulantılarım yüzünden çıkmıyorum ev iş…
bademlikurabiye_ Sevimefealp senin baya erken başlamış belki bebek aşağıdaysa sürekli baskı yapiyordur
Papiiii bademlikurabiye_ evet sık idrar cok normal bende oyleyim biksamda napim 😂ay dışarı cikamaz oldh yolda hep tualetim geliyo kocami biktirdim
bademlikurabiye_ Papiiii ben bir de her tuvalete giremiyorum sadece kendi evim o yüzden dışarı bile çıkamıyorum:(
Asdas123123 Bende 38 haftalıgım 10 dakika da bir tuvalet geliyor dışarı çıkıyorum tuvalet girmedigim yer kalmadı artık 😄😄
bademlikurabiye_ Asdas123123 ben bıktım çıkmıyorum artık zaten her tuvalete de giremiyorum hemen enfeksiyon kapıyorum 😮💨😅
bademlikurabiye_ marnus allahtan az kalmış, bebişlerimizin gece uyanmalarina antrenman oluyor diyelim 😅
Arzum_87 bademlikurabiye_ Hepimiz öyleyiz özellikle ilk 3 ay uykuyu unuttum ben. 1 saat olmadan tekrar wc gitmekten yoruldum artık. Şuan 4. Ay içindeyiz ve daha az gidiyorum şükür uyumaya başladım. Bebek yukarı doğru çıktıkça sizde uyuyacaksınız 😊
2prensesannesiiii bademlikurabiye_ sorma ya valla gözüm kapalı tuvalete gidiyorum gözüm kapalı yapıyorum işimi halledip yatağa uyuyarak geri dönüyorum🥴😴😴😴😴
bademlikurabiye_ 2prensesannesiiii ben bir kere uyanınca uykum kaçıyor zehir oluyor sabaha kadar öğlen uyuyabilirsem birkaç saat uyuyorum o şekilde geçiyor
Papiiii bademlikurabiye_ bende her tualete giremiyorum ama mecbur kalinca napim oturmadan yapmaya calisiyorum😂ay birde ben haftam daha cok buyukde degil yani 12 haftaligim bebek buyunce ne hale gelirik muamma
Arzum_87 bademlikurabiye_ O zaman sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ♥️ Sen yolun sonuna gelmişsin maşallah 🧿
2prensesannesiiii bademlikurabiye_ bende uyuyorum gündüz hiç uyumamış gibi oluyorum uykusuzluk çekiyorum allah yardımcımız olsun sağlıcakla alalım kucağımıca gece uyandıklarında emzirmek için kalkacağız ama değer💓💓💓💓🙏🏻🙏🏻🙏🏻
bademlikurabiye_ 2prensesannesiiii ayyy amin inşallah Allah razı olsun onlar iyi olsunlarda biz razıyız ❣️❣️🥰🥰