bademlikurabiye_ kaç saattir uyanığım tam dalıcam tuvaletim geliyor özellikle akşam belli saatten sonra suyu kesiyorum gece sürekli kalkmayayım diye gene de aynı bıktım artıkkkkkkkkkk🥵
Benimennembirmelek bademlikurabiye_ yaa yanlız değilmişim 😭bende Ayn öyleyim uyuyamıyorum en sonunda wcye yatak sericem 🤦 özellikle şu üç gündür hiç yok yani yat kalk wc son 11 gün bakalım ne zmn geliyo gizemli bebeğim 😊♥️🤗
srnglcskn bademlikurabiye_ 30+1 tek değilmişim bende aynıyım uyumaya yakın bende su içmeyi bırakıyorum ama yok yine de fayda etmiyor ☹️☹️
Csm27 Kaç haftalık bende öyleyim hep uykum yarım kalıyor tuvalete gitmek için gece ,sabah erkenden kalkıyorum sonra uyuyamıyorum bu defa öğlen uyku bastırıyor onda da başka küçük çocuğum var o uyutmuyor hiç dinlenmeden yaşıyorum yani
Csm27 bademlikurabiye_ benimki daha küçük ama yine de öyle 16 haftalık ama her gece en az 2 defa genelde 3 defa kalkıyorum ve sonrasında uykuya zor geçen biriyim
catandgirlmom bademlikurabiye_ ya böyle duydukça bende mi sorun diyorum 😂 hamileliğimin başından beri hiö öyle çok tuvalete çıkmadım öncesinde nasılsa aynı sadece tuvaletim gelince çok gelmiş sanki tutuyormuşum gibi oluyor ama gece uykuları falan hiç uyanmadım 😂
bademlikurabiye_ catandgirlmom ne kadar şanslısın özellikle dışarı bile adım atamıyorum evde giriyorum çıkmadan dışarı çıktığım gibi 10 kilo su içmişim gibi bezdim vallaaaaa
Csm27 catandgirlmom benimde ilk hamileliğim öyleydi son aylar dahil hiç normalden farklı bir şey yoktu ama bu ikinci bunda bebek henüz küçük olmasına rağmen çıkamıyorum
Prenses34_annesi bademlikurabiye_ bende de başladı sanırım o tutsam tutarım normalde ama sanki vuruyo oraya inadına 🤣
KeremikoBayky bademlikurabiye_ bende öyle. Gece tuvaletin ışığını yakmadan kalkıyorum uykum kaçmasın diye
Sevimefealp Hadi sizin son haftalarınız bana noluyo hamileliğin başından beri 22 haftalığım tuvalete gidiyorum yatağa giderken geri dönüyorum sanki yarım kalmış devam edecek gibi anlamadım nasıl iş 😳
bademlikurabiye_ Sevimefealp senin baya erken başlamış belki bebek aşağıdaysa sürekli baskı yapiyordur
catandgirlmom bademlikurabiye_ allah allah çok şaşırıyorum böyle duydukça bende de mide bulantıları beni mahvediyor.. sürekli bulantı hiç yataktan kalkmak istemiyorum dışarı falan bulantılarım yüzünden çıkmıyorum ev iş…