Sa26 Yoyko aldık bizde hepsi buradan indirimden bence önemli olan özelliklerini okumak ve ortapedik belgesi varmı buna bakmak lazım biç birimde yok tu çok araştırarak aldık
Songulll46____28 Zeynep6019 canım morhipo da var 1300 lira link yok ama civil de de var baby force bebek arabası yazınca alışveriş de çıkıyo
reyhan12 Imree bende dun aldim travel sistem almadim cunku oturdugum binamda asansor yok hem cocugu hem arabayi kaldiramam diye kabin sistem aldim chicco ve prego arasinda kalmistim magazadan gittim gordum prego daha kaliteli geldi prego aldik magazada 3700 du biz 3000 tlye internetten aldik ben herseyde bu taktigi uygularim alicagim urunu magazada gorup internetten alirim 🤭
Yumos34 reyhan12 pregonun hangi modelini aldınız ben de prego dusunuyorum da iskelet sisteminin saglam oldugunu duymustum
pelin-pelin Imree ben cubex eezy twist 2 aldım kabin boy o yüzden baya rahat katlandığında küçücük oluyor bir de 360 derece dönebiliyor hem sana dönük hem dışa dönük kullanabiliyorsun ben biraz bunu önemsedim açıkçası ama daha kullanmak nasip olmadı
Udu Imree nneeeeeeeeğ e cocuk doğmuş oluyo o zaman alamam ki tüm modellerde mi böyleymiş şaka gibi yaaaaa
Bade_13 Udu biz hem sitelerden hemde youtube videolarda araştırdık hiç kötü yorum yoktu kullananlar çok memnun bizde geldiğinde gördük gayet kaliteli özelliklede hafif olmasına çok sevindim bazı bebek arabaları o kadar ağırki anne için çok zor ben tek başıma çıksam rahatlıkla kullanırım dönüşleri falanda çok iyi
Susen2 Chicco Ohlala ikiz bebek arabasi aldik 1 ay once Amazondan. 6600tl’ye. Ikiz olunca kolay ve pratik olmali dedi herkes. En hafif ve kolay katlanir, arabaya sigabilir model buydu. Daha kullanmadik, umarim kullanislidir.
Gizem3544 Prego mios 2066 travel sistem aldık geçen hafta..Youtubedan videolarını izlemeni tavsiye ederim bir travel sisteme göre oldukça küçük oluyor kapandığında ve birçok bebek arabasında olmayan çok güzel özellikleri mevcut.Tabi daha kullanmak nasip olmadı kasım indirimden yararlanmak için erkenden almış oldum biraz.
TeoMom Imree E bebekten joie litetrax 4 aldım 3-4 günde geldi hadi olsun olsun 1 hafta ama daha fazla sürmez
teachermom8 TeoMom bizde bu modeli almayı düşünüyoruz🙃 insallah iyi cıkar. Kullanan bir arkadaşımız cok önerdi
denz-koc TeoMom Bende gittim mağzadan aldım aynısını, çok kaliteli . Herkes çok ağır almayın dedikçe tereddüt etmiştim ama çok beğendim abartılacak bi ağırlığı yok kesinlikle ve mis gibi katlanıp araba bagajına da sığıyo ☺️ güle güle kullanın
Udu Duyguuu488 bende almak istiyorum k go ama video bulamiorum hic nette ya sgo dgo xgo var k go yu koymamislar
Meliko Imree peg perego nee book travel sistem aldım çok araştırdım bütün standartlarıma uyan tek o vardı
Meliko Udu epey diye bi site var kanz x go ve k go arasında karşılaştırma yapabilirsin ben peg perego almasaydım kanz x go alacaktım içerik olarak bi çok arabada olmayan özelliği vardı çünkü