ramonun_annesi teacherozlem evet oraya götürdüm yani bende ilk defa duydum çok emmeden hasta olan bir bebek anne sütü ne kadar çok içerse o kadar sağlığı yerinde olur diyolar bu doktor da böyle söyledi
teacherozlem ramonun_annesi kesinlikle yalan söylemiş zaten çok erken çıkarmışlar demek ki ciğerde enfeksiyon vardı göremedi şimdi fazla emzirmeye attı mesela ciğerine süt kaçsa çocuk boğuluyor gibi olsa ya da kussa ve kusmuğu ciğerine kaçsa ok ama öteki türlüsü imkansız
QUEEN0888 ramonun_annesi Ya nası kalbım kötü oldu.Kendını suçlama 🥺InşeAllah sağlıkla gerı dönücek 🤲🏻
Melekg Görümceminde ikizleri 33 haftalık doğdu kuvezden çıktıklarında bir tanesi aynı sizin bebeğiniz gibi oldu eşim apar topar hastaneye getirdi yine kuveze alındı çok şükür şimdi 3 yaşında cadı gönlünüzü ferah tutun biran önce kucağınıza alın
Bebekdelisi ramonun_annesi canım bence sorun ne sende nede cok emzırmede hastane ciğerleri tam netleştirmesen cıkardı belkıde tabıkı kendı hatasını tolere etmek ısteyecek benımde basıma geldı 2 gece daha tuttular sonra bebekle benı ayrı odaya alıp takıp ettiler baska dr görüşü aldım çıkınca premetüre üstüne uzman prof soyledıgı tam gelısım takıbı yapılmadan cıkqrılmıs suç senın degıl dedı
ramonun_annesi teacherozlem bende pek inanmadım ama işte başka bişi demeyince anne sütü sağlıklı boşuna mı ilk 6 ay sadece anne sütü diyolar
teacherozlem ramonun_annesi bence artık kendini suçlama psikolojisinden çık hem de derhal anne sütü hiç ciğere zarar verir mi istediğin doktora sor hepsi sana kızar bunu söylediğin için öyle olsa küvezdeki bebekler için o kadar anne sütü önemli olur mu gözünü seveyim hemen çık bu kafadan
ramonun_annesi teacherozlem zaten anlamadığım nokta da bu işte yani anne sütü asla zarar vermez doktor niçin bunu söyledi anlamış değilim