deletedmom6295 Candan ilk iki hafta aynı problemlerim oldu bolca salagalık ve marulla çözdüm sorunumu🙏🏻
mehtap28 Candan bende 1,5 aydir kullaniyorum ve kullanmaya devam ediyorum bastan beri ishal problemim var ona da alistim artik sabahlari 6,30 da alip yatiyorum
Haticemustafa Candan bunyeden bunyeye degisiyor cnm Bende 6 7 ay kullandim ama bir sknti yapmadi Sen soyle olmadi gynoferrosanol var o hem bir tık daha iyi belki onunla degis tokus yapabilir
Zeynep89 Candan evwt ilk baslarda cokk olduu sonra ayagimda kasilmalar olunca magnezyuma basladik ozaman duzeldi. Ama benimki gynoferon . Ek olarak magnorm ve kalsiyum ilaci iciyorum 4.aydan beri.
Mrvkzgdnl Candan aç karnına mide ağrısı yapıyor doktorum tok karnına alabilirsin dedi. Birde tok karnına denemelisin
Yoncaarslan Candan 2. Kutum bitti hala kullanıyorum ama gaz ve kabızlık, koyu renk tuvalet hep oldu korkma yani 🙄 aç karna kayısı yensabahları posalı lifli şeyler tüket
GlinGlerAs Kızlar demir hapının yanında magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum (yarımşar tablet) onlarda tam tersi ishal etkisi yaptığı için birbirlerini dengeliyolar hemde faydalı kullanın bence sizde
AysenurBs Bende de oluyordu, dış kapsülü açıp içindeki tanecikleri yutuyorum bol suyla, düzeldim, dışındaki jelatin zorluyo bağırsakları, eczane verirken üstüne yazmıştı zaten, kapsülü yutamazsanız açıp içindekileri yutun diye
Aayseakdag Candan ben kullanıyorum 1 aydır. İ normalde kabızlık şikayetim vardı ama bu ilacı kullandığımdan beri kabızlığım geçti. İlk başlarda mide bulantısı yaptı aç karnına aldığım için ama şimdi sık sık lavaboya çıkarıyor beni
Maviii Aayseakdag merhaba ilacı bende kullanıyorum kahvaltıdan 1 saat önce aç karnına içmiştim, ama yanlışlıkla krem peyniri yedim, yan etkisi ne olabilir ki korkmalı mıyım?
Aayseakdag Maviii beni kimse uyarmadı içtikten sonra süt ürünü yeme die. Her sabah 6:30 da işe gidiyorum mecbur kalkar kalkmaz ilacı içip 10 dk sonra da kahvaltı yapmak durumundayım. Her hangi bir erkileşim görmedim
031965 Aayseakdag süt içilmemesinin sebebi demir emilimini azaltması sadece süt değil çay kahve de içilmemeli ilacın faydasını azaltıyor çünkü