DilanK suelin 12. Haftaya kadar aşırı mide bulantım oldu en çok kokulardan rahatsız oluyordum. Onun dışında birşey yaşamadım gayet rahat geçti şuan 37 haftalığım :)
1aysekaplan suelin 29+3 günlük hamileyim 7.haftamdan 13.haftama kadar sbaahlari mide bulantısı çektim sonra kesildi şükür hamileliğim kötü geçmedi ama şuan bel ağrıları mide yanmaları ara ara çekiyorum 😅 kızımın adinida Serra koycagim 🥰
Maysaamoms5 suelin ilk gebeliğim çok şükür rahat bir hamileliğim oldu 16+1 günlüğüz 🌸 doktor kız dedi ama netleşemedik beklemedeyiz kız olursa Elis erkek olursa Ediz olcak inşallah ♥️🤲🏻
Nurcan789 35+4 haftalığım şuan inşallah kızım olacak bir oğlum var miğde bulantısı ikisinde de çok çektim sağlıkla sıhatle Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayi nasip etsin inşallah kızımın adı Zeynep sultan ♥️
Erbe suelin 19 haftalık kızım olacak ilk oğlum altı ay önce doğdu oğlumda sadece göbeğim sisince hamile olduğumu biliyordum ama kızda geberiom
Mom-babyyy suelin 28 haftadayiz kızımla bulantı yaşamadım ama ben ağrısı bende baya oluyor sebebi de yok yani her kontrolde soylesemde olabilir cevabı aldım 😂kızımın ismide Aden
ecemila suelin 21+4 deyz bizde kızımla ilk bebeğim kusma bulantı mide yanması sürekli uyumak hepsini yaşadım baş dönmesi çarpıntı 😅😅😅 bulantım bile yeni bitti diyebiliriz 😅ismini Rüya Mila koymayı düşünüyoruz inşallah