Elfavc Essesss dogum izninden 90 gün önce SGK lı olmalısınız Buda yaklaşık olarak en geç 18 haftalık gebeliğe denk geliyor
Essesss Elfavc ben hamilelikten birkaç ay önce sigortalıydım ara zamanda iki ay falan bi kesinti oldu geri başladık oda geçerli olur mu ki
Mommm03 Nihal-Elif35 İlk çocukta 500 aldım siz birşey yapmiyorsunuz galiba hastane kendi bildiriyo galiba tam bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem sut parası 202 tl falandı doğum parasida300du
Elfavc Essesss kaç haftalık gebeysen sigortanız başladı tekrardan o önemli bide alabiliyorsanız 37 . Haftaya kadar çalışabilir raporu alın
Hilaynur Elfavc merhabae bende kendi iş yeriöiz var bagkurlularlada alabiliyor diye biliyorum , beden 37. Haftaya kadar çalışabişir taporu almalıyız normalde 32. Haftada izine ayrılmıyormuyuz 🙏🏻
Hilaynur Y06U_E yok süt parası yanlış hatırlamıyorsam direk yatıyo sistemlerde gözüküyor dogum yaptıgın zaten e devletde gözküyo nezamn yatcagı yattımı yatmadımı
Karman34 Hilaynur bendede aynı canım kendi şirketim var SGK yı arayıp tam bilgi alırsan anlatıyorlar bende bağkurluyum alabiliyoruz
Deletedmom2265 VerdaY 06.07.22’de yaptım benımki sonunda yattı aylık yatanda var muhasebecinizin bildirme şekline bağlı
Hilaynur Karman34 Karman34 evet muhasebeci 32. Hafta dedi ama 37. Hafta da yazdırınca dahamı çok ücret alınıyor onu anlamadm canım birde bagkurunu düzenli ödüyormusun