Petito35 Sadebikahveee hiç sanmıyorum çünkü kızımda doğurana kadar kaşık kaşık çikolata tatlı pasta yedim
irva Sadebikahveee Hamileliğim boyunca turşu yedim deli gibi.Erik,çağla bunları saymıyorum bile.Ama oğlum oldu.Hiç alakası yok bunlar batıl şeyler.
Melekg Oğlumda tatlı görmek bile istemedim şimdi kız bunda da turşu görünce midem bulanıyor tatlı yiyorum tam tersi
Btlklnc Sadebikahveee Ben hep eksı yedım acı yedım tatlıdan tiksindim ama oglumuz olacak :) suanda da tatlı yiyince içerde halay cekıyor :)
esma_ustndag Sadebikahveee hurafe tamamiyle 😂 ilk 4 ayım patates haşlaması yiyerek geçti 😂 oğlum olacak ☺️
Eceninanne Sadebikahveee ben normalde tatlıyı hiç sevmem çok çok nadir yerim kizima hamileyken h8c yiyedim midemi bulandırıyor du sürekli eksi gece gündüz şimdi 23 haftalik hamileyim erkek dedi doktor tatlı yiyorum eskisine göre daha çok seviyrm bende oldu ye tatlıyı doğur atlıyı
Nazlimom Sadebikahveee canım hep ekşi erik çekerdi cinsiyetimizde erkekti yalan dolan o ekşi yiyince kız tatlı yiyince erkek olması😅
ZeynepNilDuran Sadebikahveee ben işk zamanlar tatlıdan tiksinmiştim. Hep tuzlu şeyler yiyordum. Çikolataya bayılırım hiç yiyemeden. Ve bebeğimin cinsiyeti kız. Normalde hurafe falan deyip inanmam ama bende tuttu ☺️
Annecim58 Sadebikahveee genelde ekşi erkek olur tatlı kız oğlumda ekşi yedim şuan tatlı yiyorum hep et istedi canım
Eluf Sadebikahveee ben ilk geblgimde hep tatlı yiyiyordum kizm oldu şuanda gebeym tam tersi eksi yiyiyom
Linaalya Sadebikahveee bende kızıma hamileyken hep incir reçeli aşermiştim pasta falan. Bence alakası yok 😁
CmreKsidar Sadebikahveee ilk 3 ay çikolata çok sevmeme rağmen tiksindim asla yiyemedim tatlı şeyler. Dondurma bayılırım ağzıma sürmedim çikolatalasını. Hep eksi şeyler yedim. Limon yedim turşu yedim. Kızım oluyor ☺️☺️❤️