Zeze1792 TTtutku serum da taktırıyorum hep. Peki geçti diyosunuz ya hiç bişey kullanmıyo musunuz şuan? İlaç serum falan?
TTtutku Zeze1792 hala var ama hafif genelde çok aç kalırsam yada ağır koku alırsam tetikliyor ama ilacı bıraktım prilam kullanıyodum şuan bişey yapmıyorum aç kalmak da tetikliyor çok aç kalmıyorum bide reflüm var oda tetikliyor
minikavakado şiddetli bulantı kusma ilk gebeliğimde 9 aycık sürdü ilk aylar kadar son aylar şiddetli değildi günde 1 iki günde 1 flndı ilk aylar günde 5 fln istifra oluyordu ilaç kullanmadım ilk gebeliğimde şimdi 2. gebeliğim maalesef yine aynı 12 haftadayım günde 3 oluyor evde kalamıyorum yakınlarıma gidiyorum hem çocuğuma bi şekilde bakan oluyor benide zorla yediriyorlar 🥺 prilam kullandım etki etmedi yine çıkarıyorum iki kutu içtim sonra bıraktım kontrolde doktor zofer yazarım dedi 3. ayından sonra henüz kullanmadım bilmiyorum etki edecekmi :(
minikavakado beslenemediğinde 3 den fazla fln çıkardığında haber ver serum yazalım dedi ana henüz hiç almadım idare ediyorum bi şekilde
Elifengin suelin ahhhh inşallah, 16+5 im dün prilam almayayım dedim kesildimi bulantı diye, yok nerede su bile içemedim😞 bu gece kesinlikle untmam, inşallah en kısa zamanda bendede kesilir🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Lilyumfokimum Omerr_ evet 13 tamamlandı 14’e girince. Yavaş yavaş kalkabilmeye ve az da olsa bişeyler yemeye başladım. canım bişeyler falan çekmeye başlamıştı ki yani mucize gibiydi 😀 inşallah dayanın biraz daha düzelme oluyor inanın.
1Ada1 Zeze1792 sana moral olmak isterdim ama ben kötü örneğim 33 hafta hala kusuyorum bazen hafifliyor gibi ama kusma tabi devam basende o kadar şiddetli oluyorki. Artık sona geldik bitecek umudu bile kalmadı bende
Zeze1792 1Ada1 gerçekten çok zor. İnsan dayanamıycak gibi oluyo ama dayanıyoruz bi şekilde. İnşallah biran önce biter
elifcicek_07 Bende sizin gibiyim 4. Aya girdik hala aynı hiç kilo alamadım -5 kilodayım. Karşı komşum yemek yapsa ben Burda kusuyorum serum desteği alıyorum çok aç kaldığım zamanlar. Yürüyüş mide bulantısını unutturduğu için iyi geliyor ve ağrıları azaltıyor. Eskisi kadar değil ama bizim durumumuz anormal olduğu için normal hamilelerin kusma düzeyinde yani hala yoğun bende hiç geçmeyecek diye düşünüyorum. Bulantı ilaçları işe yaramadı üstelik astımım olduğu için yan etki yaptı kullanamadım onuda. Çok zor gerçekten