Nepenthe 10+6 olduk deli gibi çikolata yiyorum ekmek yer gibi bende kütür kütür bi kalıp çikolata yiyorum çikolatanın bi zararı olur mu kii ?
Eluf Nepenthe bende ilk bebegmde çok çikolata yiyiyordum kizim oldu gece bile yerim ama şuan ikincye hamileym tam tersi hep eksi
Esku Nepenthe bende çok abarttım bi ara gözlerim falan bulanık görmeye başladı şekere baktırdım bişey çıkmadı çok şükür. Dikkat et yine canım
Nepenthe AyFa1608 Armess_loya dayanamıyorum yemiyim diyorum bir saat sonra oturup yiyorum eve almiyim görmezsem yemem diyorum ama yok aklıma geliyor bu sefer eşime diyorum gelirken alsın diye hergün hergün yemiyorum ama yersem tam yiyorum işte ömrüm boyunca böyleydin aslında yemek mi çikolata mı ben çikolatayı seçerdim açta olsam 🙈
Armess_loya Nepenthe bence seker oranına Bi baktırın şeker insülin direncinizde bir sıkıntı olmasın 🤷🏼♀️
AyFa1608 Nepenthe vücutta ne eksikse insan onu aşerir derler canım. Şekerin falan var mı insülin direncin falan varsa sıkıntı bi baktır şekerine
Nepenthe Armess_loya en yaptırdığım tahlilde normal çıkmıştı ama şuan bilmiyorum galiba dikkat etmem gerek gerçekten çikolata aklıma geldikçe başka şeyler yicem artık kuruyemiş falan 🥹
Nepenthe Eluf doktorum bana %90 erkek dedi benimde başta içimden hep kız geliyordu kız hissediyordum aslında ama tabiki kız veya erkek önce sağlık 😇🥰
Eluf Nepenthe daha çok küçük yanılma payı çok yüksek tabiki hayrli sağlıklı olsun ikiside evlat sağlık olsun canım Rabbım gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Nepenthe deryarslan00 Eluf ayy içimde bi yerde hala kız hissi var sizde böyle diyince acaba mı diyorum 😂♥️
deryarslan00 Nepenthe bende çok yedim ilk mide bulantımda tiksinmiştim ama bulantılarm geçince tablet tablet yiyordm halende öyleyim ama eşim kısıtlıyor beni zorla iyi de yapıyor 🤭👀 ama şekerimiz çıkmadı şükür ve cinsiyetimiz kız 😂
Nepenthe bademli_puding yapı itibarıyla pek kilo alan biri değilim yani bu zaman kadar öyleydi hayatımda hiç belli bi kilonun üzerine çıkmadım çook şükür ve gerçekten yemeyi seven biriyim ne bulursam yerim acımam inşallah çok fazla almam ya bu dönemde de 🙏🏻🥲
deryarslan00 Nepenthe hiç tatlı erkek ekşi kız düşünme ben hep tatlı aşerdim ekşi hiç bişey yemedim arkadasm gece ekşi salata yapıp yemiş bile onun erkek 😂😂
bademli_puding Nepenthe ye canım yeee valla ben kusmaktan mide bulantısından hiç bişey yiyemiyorum açım diye ağlıyorum çok zorr benim yerime de yee 😢