Minigim38 Ksksks etsiz yemek serbest. O kadar cok yemiştim ki doğum yaptım narkozlu iken bile açım çiğköfte istiyorum diye sayıklamışım 😁😁
_edakrsu22 Ksksks bende yiyorum sık sık olmasada oda midemi yaktığı için yakmasa sık sık yerdim etsiz yiyebilirsin
aseldurununannesi_ Ksksks benim doktorum etsiz yiyebilirsin öncede yeşillikleri sirkeli suda bolca yıka dedi
Ksksks EmineDefneGokce internette etsizin de zararlı olduğu yazıyor içerisinde cok fazla katkı maddesi ve Çin tuzu oldugu için
EmineDefneGokce Ksksks tabi dışarda merdiven altı yerlerde ne yaptıkları belli değil ama etli daha zararlı
Minigim38 Ksksks genelde çiğköfte derken etli geliyor herkesin aklına ondan zararlı yazıyor. Etsiz istediğin kadar yiyebilirsiniz
Elfsndkl Ksksks Ben ilk haftalarimda yemiştim ve ishal migde bulantısı yapmıştı . Valla bol.bol su içtim muz patates püresi felan yedim öğle geçti. Çiğ et olduğu için içinde hamilikde ishal yapıyor oda toxplazma diye bi bakteri var sanırım ondan dolayı oluyormus
sedamom00 Ksksks bilmiyorum artık dalgaya alarak mı böyle postları açıyorsunuz yoksa ciddi mi kardeşim sen yeme sana yasak yeter daaa valla yemeyin arkadaşım hepinize yasak..
Armess_loya Ne zararı olur bulgurun? yeşiliği temizse, etsiz çiğköftenin ne zararı olur? az mantık yahuuu… Kısır yiyince birşey oluyor mu?
KeremikoBayky Ksksks etsizini evde kendin yapıp yiyebilirsin ama dışarıdakiler olmaz. İçinde konserve salça ve yapay birçok madde var ve dahada kötüsü o salçalı çiğköftenin kaç gün kaç derece ısıda beklediği üstüne kaç tane sinek konduğu belli değil