Yuksek Tüp bebek anneleri lekelenmeniz oldu mu olduysa ne kadar sürdü biraz içimi rahatlatır mısınız.
Hadya Yuksek 5.ve 6.haftada oldu lekelenme,ikisinde de acilen doktora gittim ve progesteron igne yaptirdim.Ayni gun kesildi,su an 22+6 yim,cok sukur baska da kanamam veya lekelenmem olmadi.
2022bebeki Yuksek Evet oldu 5.6. ve 16.haftamda ayni gün kesildi hepsi de progestani ve pruluton igneyi 3 güne bir vuruldum. Tuvalet harici kalkmadm,temizlk yapmadim çok dikkat ettim hala da ediyorum👌 Zaten tüp bebek olduğu için gerekli hap ve onlemi alıyorsunuzdur gerisi rabbimin takdiri
asilannesii Yuksek 7. Haftada oldu lekelenmem sonra kanama dönüştü 10. Haftada kesildi. 13. Haftaya kadar ilaçları kullandım ve cogunluk yatarak geçirdim. Benim bebeğim rahim agzına yakın yere yerleşmişti düşük riski vardı. 17. Haftada yukarı cıkmıştı. Şimdi 29 haftalığız. Size tavsiyem kabız olmayın ve sakın agır bir şey kaldırmayın.
Kucuk_melegim Yuksek bende tüp bebek annesiyim 4 haftadan 8 haftaya kadar kahve rengi lekelenmem oldu herhangi bi sorun yokdu bebekten gelmiyodu ama nedeninide bilemedik yinede tüp bebek olduğu için progestron kullaniyodum
Susamcik01 Kızlar selam tüp bebekle 5+6 hamileyim geçen pazartesi yerleşme kanaması yaşadım doktorum sürekli yatmamı tuvalet harici kalkma dedi. Ama çarşamba gecesi kahverengi su gibi akıntı oldu doktorum progesterın fitil hap ve estroferm e devam dedi ama ara ara hala kahverengi akıntım geliyor. Kasıklarımda da ağrı oluyor. Bu şekilde olan var mı acaba normal mi kese ve bebek gözüktü pazartesi. Şimdi önümüzdeki hafta pazartesi kalp atışı için çağırıldık
Susamcik01 2022bebeki lutinus fitil progestan hap günde 3 kez sabah akşam 2 kez estroferm alıyorum doktorum bunları yazdı bana
2022bebeki Susamcik01 İğne yazmamasi garip geldi açıkçası lekelenmeleriniz devam ediyormuş. Pruluton bu konuda çok etkili👌
Susamcik01 2022bebeki açıkçası sanırım her doktor yazmıyor bunu sordum ben özellikle yaşımdan kaynaklı da olabilir 24 yaşındayım yeterince ilaç alıyorum diye de olabilir pazartesi gittiğimde tekrar sorucam
2022bebeki Susamcik01 Yaşla bir alakasi olduğunu düşünmüyorum. 20 yaşındaki arkadasimla yaptirdik birkaç ay arayla o benden de çok ilaç kullanıyordu. Ben çok nadir duydum iğneyi yazmayan doktor. Çok geçmiş olsun
Aass Haftadan 12. Haftaya kadar kahverengi lekelenmelerim devam etti progestqn iğne vuruluyordum sonra fitile döndüm kesildi çok şükür.doktorunuza sorun içerde kanama alanı yoksa kahverengi lekelenmeyi pek önemsemiyorlar. Sizde canınızı sıkmayın sıktıkça kesilmiyo çünkü içinizi rahat tutun😇
Susamcik01 Yuksek inşallah az önce gene kahverengi böyle özür dilerim sümüksğ bir şey geldi eski kanı atıyorum heralde hala
ALynaa67 4.aya kadar kanamam oldu bazen leke tarzı bazen kıpkırımızı kanama şeklinde progestan fitil ve iğne kullandım ekstra kanamam artınca proluton vuruldum doktorumun dediği tüp bebeklerde genellikle bu şekilde görülebiliyomuş
asilannesii Yuksek doktor bana kanama döneminde kabız olmamamı söyledi. Kabız olunca ıkınıyorsun ya tuvalette ondan. Hatta tüp bebeği yapan doktor kabız olursam diye ilaç ismi bile söylemişti ama olmadığım için kağıdı attım.
Baby905 Yuksek 6-7. Haftalarda tam hatırlamıyorum kanamam oldu. Sonra progestan duphaston bol istiratle kahverengi devam etti. 12. Haftaya kadar hep kahverengi leke geldi sürekli bazen arttı bazen azaldı. 12 den sonra kesildi. Tüp bebeğin kaderi galiba bu. Bol su iç dinlen 12. Haftaya kadar çok dikkatli ol. İçin rahat olsun
Susamcik01 Baby905 valla bende üstüme alındık bunu canım aynı şekilde bende de akıntı var kahverengi az önce gene geldi sümüksğ gibi değiş bi yapıda inşallah geçer bir an önce
Yuksek Baby905 Benim kanamam çok fazla çok korkuyorum 2 gündür hastanelerdeyiz bebek iyi ama kanamam çok Allah yardımcımız olsun