Prenses34_annesi melegimhosgeldin1 olsun cnm üzülme rabbim bunu hayırlı görmüş böyle düşün verende o alan da rabbim hayirlisiyla doğurmayı nasip etsin inşallah 🥰
betulaltn75 Prenses34_annesi valla benim ilk 4 ayım mide bulantısı ile geçti tam 12 kilo verdim sadece roka yiyebildim ekmekle günde tek başıma bir Demet yiyordum hiç bir şey olmadı tabi kişiden kişiye degişirmi bilmem❤️
Prenses34_annesi betulaltn75 tabikide olabilir doktoruma da danışacağım sizin bilgilerinizi de öğrenmek istedim 🥰
Udu Prenses34_annesi valla ben roka gordum mu gozunun yasina bakmam asiri seviyorum 24 saat yiyebilirim🤣 hamileliktede baligin yaninda hep tükettim mesela 1 demet oluyo ya lastikle marketten aldigimiz onu yiodum komple bi sorun yasamadim
Prenses34_annesi Udu aynen bende şimdi danıştım doktoruma ve internetten de baktım aşırıya kacilamdigi sürece hiç bir zararı yokmuş faydası varmış kan sulandırıcı özelliği ise kan sulandırıcı ilacı kullanan insanlar için gecerliymiş 🥰
Prenses34_annesi Maysaamoms5 doğrudur canım ilk gebeliğim ve bir tecrübem olmadığı için sormak istedim bende yiyebilirm artık 🥰
Maysaamoms5 Prenses34_annesi canım maydanoz zararlı diye biliyorum ben roka felan sanmıyorum ya hatta faydalı diye biliyorum her kafadan bir ses çıkıyor 😬
Prenses34_annesi Maysaamoms5 kesinlikle ya insanın kafasını allak bullak ediyorlar maydanozun suyunu diyorlar genelde oda aynı şekilde fazla tüketilmediği sürece bir zararı yok ben salatanın içinde nadirde olsa yiyordum tabikide aşmadan🥰
Maysaamoms5 Prenses34_annesi işte kuzum bazı doktorlar söylüyor zaten onu tüketme bunu tüketme diye onlar yine en iyisini bilir bana doktorum sadece greyfurtt kesinlikle yemiyorsun dedi onun dışında başka da bişi demedi :) normalde herşeyin fazlası zarar ona bakarsan aşmadığın sürece bir sakıncası yok ♥️
Prenses34_annesi Maysaamoms5 tabii ki de orası öyle zaten ben de greyfurtu hiç sevmezdim bana yasaklasa üzülmezdim şahsen 😂
derin1derin 31 haftalık hamileyim en başından beri maydonoz da roka da yedim hiçbir şey olmadı, doktorum da kilo kilo yemediğin kaynatıp içmediğin sürece sorun yok dedi 😂
Prenses34_annesi derin1derin aynen ya normal hayatta da öyle düşünmeliyiz bence bir şeyin fazlasını abartarak yemediğimiz sürece onun bize geri dönüp zararlı olabileceğini sanmıyorum Allah’ın izniyle bir şey olmaz diyorum maydanoz konusunda da ben aynı fikirde düşünüyorum Ben de öyle duydum sonuçta ben de hani nadir de olsa salatanın içinde de tüketiyorum bu zamana kadar Rabbime şükürler olsun bir sorun yaşamadım 🥰
Tgcccc Prenses34_annesi yaa valla bende oyle hastalıklı gibi takılmak istemiyorum.Herseyden az da olsa yiyorum .
Lenass8 Tgcccc maydanoz suyunun detoks etkisi var ama bağ bağ sıkıp içmeniz lazım tek başıma asla size zarar veremez bi tarla yememiz lazım zarar görmemiz için
Prenses34_annesi Tgcccc ya şöyle söyleyeyim kimine sorsan öneriyor kimine sorsan önermiyor her doktor biri olmuyor gerçekten ben şahsen suyunu kaynatıp içmediğin sürece herhangi bir şey olacağını sanmıyorum böyle duymuştum çünkü çok nadir de olsa dediğim gibi salatanın içinde maydanozu yedim ama dereotu hiç tüketmedim yani bir şey olduğundan değil tüketmek aklıma gelmedi 🥰
Lenass8 Prenses34_annesi gebeleri yiyecekten böyle korkutuyorlar nasıl 3-5 roka kanı tek başına sulandırmaya yetsin ki ? Öyle olsa ilaç sektörü gerçekten batardı korkmayın lütfen sebzeden meyveden sağlıkskz paketli gıdalar tüketmeyin ben 12 haftalığım öğrendiğimden beri her sabah folik asit niyetine yiyorum cok şükür rabbime gayette iyiyim
Prenses34_annesi Lenass8 tabii ki orası öyle sadece kan sulandırıcı kullanan insanlar için geçerliymiş bu sağlıklı sonuçta yani 🥰