Prenses34_annesi Kızlar 27 haftalık hamileyim hamileliğin ilk 3 ayı roka yenilmez diye duymuştum şuan yiyebilirmiyim acaba bir salatanın içinde bir sakıncası olur mu sizce ?
Prenses34_annesi didem-pilav kan sulandırıcı vs diye duydum bende endişelendim açıkcası teşekkür ederim 🥰
2baby1moms ben bol bol yiyorum köyde bahçemizde saolsun kaynanam ekmiş yolluyor biri buraya geldiğinde narekşisi ve limonlayı yiyorum muhteşmm
Prenses34_annesi 2baby1moms aynen çok güzel kokuyor böyle salatada limonlu da güzel olur diye düşünüyorum 😂
Prenses34_annesi minikerdeminannesi bende dun alışveriş yaparken aldım da kokusu da çok hoşuma gidiyor kan sulandırıcı diye duyunca aklımda soru işareti kaldı 🥰
minikerdeminannesi Prenses34_annesi bilmiyordum bunu ama rahatsızlığı olanı etkiler belki çünkü ben hiç duymadım canım ☺️
Prenses34_annesi sersss ya birisinden duydum internete baktım kan sulandırıcı yazıyordu benimde aklıma takıldığı için sizlere danışmak istedim 🥰
ipekmom_ Prenses34_annesi ben hep yedim hatta yanlış hatırlamıyorsam folik asit açısındanda baya iyiydi, 16haftalığız hala yiyorum ilk kez duydum rokayı 🤷♀️
Prenses34_annesi melegimhosgeldin1 olsun cnm üzülme rabbim bunu hayırlı görmüş böyle düşün verende o alan da rabbim hayirlisiyla doğurmayı nasip etsin inşallah 🥰