Bernei_34 Mayıs ayı görünüyor 9 yıl sonra gelen miniğimiz saglıkla gelsin insallah hak eden herkese Rabbım nasip etsin
Hazal44 momofatlas34 Evet bana göre çok güzel dünyalar tatlısı bir oğlum var 🥰 3 yaşında tam bir anneci çok hoşuma gidiyor bana sarılması öpmesi başka bir duygu ☺
Yaprak_erdu Edaaa_55 Canım ben sezeryan olacağım için benim Doktorum söylemişti 30 Mart’ta doğumum var diye
Yaprak_erdu Ledeyna21 🤭 İnşallah canım sen de bebeğin ne konuş yani Annenle aynı güne gel diye sağlıkla al kucağına
Ela344 Yaprak_erdu 03.03.2023 gözüküyor doğumum Rabbim bebişlerimizi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🥰
Elifengin 24.04.2023 görünüyor ama ben riskli ve serklajlı olduğum için tarih vermiyor doktorum şimdilik😞 35 hafta öncesi sezaryen sonrası normal doğum olabilir diyor çünkü ben normal istiyorum inşallah nasip. Sağlıklı hayırlı bi şekilde nasip etsin rabbim🤲🏻
Yaprak_erdu Elifengin hakkında hakkında hayırlısı neyse o olsun tabii bebeğin sağlığı da önemli ne olursa olsun da sağlıklı olsun
PrensesAnnesiiiiiiiii Yaprak_erdu 10 Nisan gosteriyo ama Allah ne zmn dilerse o zaman gelir ya daha erken yada daha geç hayırla sağlıkla gelsinler Amin
Yaprak_erdu Ledeyna21 ben ilk Kızımda da bu Kızımda da sürekli dua okuyordum Kur’an Hani diyorlar ya anne karnında terbiye edilir Ben de öyle yapıyorum dualar okuyorum sürekli bir yerde okumuştum yani Bir tane de hocam söylemişti bana sürekli karnını elini ver dua oku diye