Yaprak_erdu beyza-1 Aynen tüm gebeliklerde cinsiyetler ayrı bir heyecan oluyor Ben 2 gibiyim de doktora sorduğumda 13 haftada söylemedi bana 16 haftada söyledi 18 haftada kesinleşti yani kızım oluyor Sağlıkla gelsin inşallah ne olursa olsun cinsiyet
dilek_balli Benimde 20 Ocak gösteriyor ama sanki Aralık sonu olur gelir gibi hissediyorum 👶uygulamanın verdigi tarihe doğumu tam.denk gelen varmı acaba😌
Yaprak_erdu dilek_balli Aynen canım adet gününe gecikme de olabiliyor Sonradan da oluyor sağlıkla al kucağına
Yaprak_erdu Beyza1911 Hadi bakalım ben de sezeryan olacağım inşallah sağ salim kucaklarınızı alırız sağlıklı bir şekilde ameliyattan da sağ salim çıkarız
Yaprak_erdu Prenses34_annesi 🤭 Sen yine iyisin canım benim eşim kova ilk kızın balık Ben Koç bu 2 kızım da Koç oluyor vallahi iki koç Bakalım evde nasıl olacak🤭😳
momofatlas34 Hazal44 aaa çok ilginç genelde anneler bi kız bi erkek olsun istiyor 🥰 allah gönlünüze göre versin siz neden iki erkek istiyorsunuz? Bende 20. Haftadayım oğlumu bekliyorum. Erkek annesi olmak çok mu güzel 🫠
Hazal44 momofatlas34 Evet bana göre çok güzel dünyalar tatlısı bir oğlum var 🥰 3 yaşında tam bir anneci çok hoşuma gidiyor bana sarılması öpmesi başka bir duygu ☺
Ozlemduman Yaprak_erdu tam gün 10 nisan gözüküyor ama 2.gebeliğim ve bu da sezaryen olacağı için 28 mart 5 nisan gibi olur diye tahmin ediyoruz bakalım nasip
Ledeyna21 Yaprak_erdu benimde Mart 10 hayırlısıyla 14 olursa daha makbule geçer doğum günü hediyesi olur annesine aynı gün doğmuş oluruz ❤️
Yaprak_erdu Ledeyna21 🤭 İnşallah canım sen de bebeğin ne konuş yani Annenle aynı güne gel diye sağlıkla al kucağına
Yaprak_erdu Edaaa_55 Canım ben sezeryan olacağım için benim Doktorum söylemişti 30 Mart’ta doğumum var diye