nez10 Yaprak_erdu 40hafyaya göre 15mart ama aslaa o zaman doğuracağıma inanmıyorum subayın ilk y d 2.haftsı doğururum
Yaprak_erdu nez10 Aynen canım benim kızım 40 haftalık 4 günlüktü dünyaya geldi yani Doğanlar doğuyor bazen de üste çıkıyor yani günleri
Yaprak_erdu Melike_nur53 Amin canım inşallah sağlıklı zamanında gelirler sağ ol Sen kucaklarımızı alırız bebişlerimizi
Yaprak_erdu Gunay_18 Evet canım Zaten benim kızım biraz iri yapıldıydı 2 hafta önde gidiyordu gelişimi
Gunay_18 Yaprak_erdu şuan benimde öyle gidiyor ikinci oğlum 4 kilo doğdu Buda abisini geçer inşallah doğumun şuan Nisan 20 görünüyor🥰 sağlıkla alalım kucaklarımıza🤲
Yaprak_erdu Tatli_anne_ iki deliğiniz mi yoksa daha önce de Sezeryan doğum yaptınız mı yani onu doktor karar veriyor da sezeryan olup olmadığını
Kucuk_melegim Yaprak_erdu amin inşallah bütün herkese Rabb’im kolaylik versin sağlıklı şekilde almayı nasip etsin🤲
Yaprak_erdu Kucuk_melegim İnşallah canım sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına benim de ilk kızım 21 Şubat doğumlu
Prenses34_annesi Kucuk_melegim hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim vaktinde kavuşmayı nasip etsin inşallah 🥰
Yaprak_erdu nepenthe1 keyifli bir hamilelik geçirme dileğiyle canım İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın canım
Kucuk_melegim Yaprak_erdu yaa benmde eşim 6 Şubat kardesim 7 subat babam 12 Şubat inşallah oğlum da 13 Şubat 🥰