Yaprak_erdu kitapkurdu Aynen ben de birincisini Sezen’in olduğum için şimdi İkincisi de sezeryan olacağım hayırlısıyla sağlıklı Sağ Salim kucağımıza alırız inşallah
Yuem0105 323832 merhabalar benimde o ontarihlerde olucak inşallah hareketlerini hissetmeye başladınız mı bide cinsiyet öğrendiniz mi
323832 Yuem0105 surekli olmasa da yavas yavas hissediyorum dokunup geciyo degisik bi kipirtı oluyo ozellikle uzandigim zaman sag tarafimda sertlik oluyor onun bebek olduğunu biliyorum cinsiyetimiz erkek
Yaprak_erdu Tatli_anne_ iki deliğiniz mi yoksa daha önce de Sezeryan doğum yaptınız mı yani onu doktor karar veriyor da sezeryan olup olmadığını
Yaprak_erdu Gunay_18 Evet canım Zaten benim kızım biraz iri yapıldıydı 2 hafta önde gidiyordu gelişimi
Melike_nur53 Yaprak_erdu 09.02.2023 şimdilik son tarih ama bakalım bizim paşa nezaman gelicek biraz erken doğum riskim var en hayırlı zamandq kavuşalım evlatlarımıza 🤲🏻
Yaprak_erdu Melike_nur53 Amin canım inşallah sağlıklı zamanında gelirler sağ ol Sen kucaklarımızı alırız bebişlerimizi