Ozlm0916 Aht___ olmazmı a dan z ye kadar oldu bende 🤦♀️ dogurdum yinede gecmedi kırmizı kirmizi duruyor galca tarafimda felan
Rapunzelinanasi ipeknur2709_ doğumdan önce benim de hiç olmadı ama doğumdan sonra oldu 🥹 göbek bir anda indiği için oluyormuş. Doğurur doğurmaz yağ sürün 😂
SunnyG Benim karnımda olmadı. Göğüslerimin altı çatladı biraz. Ama zaten emzirmekten sarktığı için altta kalıyor belli değil şu an :D biraz da popo bacak kenarı kesişimi çatlamış ama çok az.
Aht___ miranmomsss benim eşim en son 4 . Ayımda yanımdaydı şimdi doğuma gelecek bilmiyorum tepkisi ne olacak açıkçası korkuyorum begenmiyecek diye
Udu Aht___ param parça yaptı oğlum beni 😪 bio oiller, bebek yagları ,hindistan cevizi yagı,bi doçentin yazdigi tüp vazelin pure hic biri fayda etmedi ve inanirmisin annemde 1 tane catlak yok
miranmomsss Aht___ elimizde olan bişey değil maalesef benimde eşim başta tuhaf tuhaf bakıyordu vücudumda normalde hiç çatlak yoktu ama şimdi alıştı sevmeye başladı 😂
seda1564 Aht___ bunu kafana takma bile bende baya çatladım kollarım sırtım karnım bacaklarım göğüslerim eşimi bir şey diyeceğini hiç sorun etmeyip düşünmedim çünkü çocuk doğurmak kolay değil vücut ise kadının vitrini değil hep pürüzsüz kalsın keşke kalsa ama doğuran bir kadının vücudu asla eskisi gibi olmuyor tabi çatlaklık olmamışsa şanslıdır
HusnaNur1107 Aht___ kendisi bilir beğenmezse sen ona şu hayatta ki en güzel hediyeyi veriyosun ve zorluklarla 🤦
ipeknur2709_ Aht___ canım hiç bir şey kullanmadım bi kere bile olsa sürmedim biraz vücutla alakalı sanirim
SunnyG Aht___ Aslında şans ve genetik işi çoğunlukla. Bana doktorum bile demişti ne yaparsan yap çatlayabilirsin diye. Ama ben bol su içmiştim.
Udu Aht___ aynen oyle yoksa benim catlamam imkansizdi bu kadar urune ragmen dogumdan sonra catlak tedavisine baslicam artik saglik olsun