Ayse5100 Kızlar merhaba biz 16+5 olduk. Geçtiğimiz hafta cinsiyetini öğrendik. Erkek dedi doktorumuz ancak aklımızda hiç isim yok var mı guzel önerileri olanlar? Bide kimler le aynı gidiyoruz Nisan’da doğum yapacak olan var mı sağlıcakla gelsinler inşallah
323832 Ayse5100 16+3 olduk benim de allah nasip ederse oğlum olacak Ahmet Alp düşünüyorum şuan baya cok duyduğum asil,atlas ege,aybars,göktuğ,aras,uraz
Mrvbnbg2208 Ayse5100 bizde 17 haftalıgiz cinsiyetimiz erkek ve isim bulamadık erkek çocuğuna isim bulmak daha zor bence
Tugcesena Ayse5100 323832 Mrvbnbg2208 Hanımlar merhaba aynı haftalardayız sizlerle 🙏 belirtlerniz flan neler acaba. Hissetmeye başladınız mı bebekleri? Ben çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum yani hissetmediğimden kaynaklı😀🧿
Ayse5100 Mrvbnbg2208 aynen öyle kız çocukları için isim çok ama erkek bebeklere zor bulunuyor bende bı isim bulamadım henüz bakalım sağlıkla gelsinler 🥰
323832 Tugcesena ben yavas yavas hissediyorum artik dokunup geciyo yattigimda sag tarafıma bi sertlik geliyo onun bebek olduğunu biliyorum arada kasıklarıma hafif agrilar giriyo baska bi sorunum yok
Mrvbnbg2208 Tugcesena bir iki gündür değişik birseyler oluyor ama bebek mi benim gaz hareketlerim mi emin olamıyorum bazen kasiklarim da ağrı yaşatıyor ama 🥲
Ayse5100 Tugcesena bugun tam 17 haftalık olduk hala hissetmedim ben de acaba normal midir. Sağlıcakla gelsinler hepsi inşallah
Ayse5100 Smry kızların ki geç belli oluyor erkek çocukları erken gelişiyor diyorlar ama hiç belli olmuyor sağlıcakla gelsin 🤗
Papatyarslan Ayse5100 yaa bende 16+5 doğumum 23 nisanda görünüyor kızım olcak ama ilk erkek olcağını söylemişti doktor PARS ASİL ARSLAN ASLAN bu isimlere bayılıyorum
MinelHaapy Bende 16+1 nisanda olcak büyük ihtimal kasıklarıma çok agrı giriyor 2.ci gebeliğim kızım olcak inş doktor 12 haftalıkken kız demişti
Tugcesena Ayse5100 normaldir ya ben de henüz tam hissedemiyorum her şeyi ona yoruyorum ama o değil farkındayım😀