Sobb İlginç değil ama yazın ortasında portakal istedi canım böyle küçük misket portakalı oluyor ya. Ama eşim aramadı bile.
Karadasesra Dadaliya armut üzerine nutella sürüp yemek 😍 sanki tadını biliyomuşum gibi canım çekmişti ve gerçekten çok kezzetli oluyomuş
Fundaa17 makin bencede aşerme diye birşey hiç birşey aşermedim normal hayatta ki bazen canımın istediği şeyler oldu ama öyle bulunmayan olmayan şeyler değil
designermoms Dadaliya ilk aşerdiğim şey şırdandı bayıla bayıla yedim diğeri de suşi istedim😂 şimdi her gün tavuk yiyorum sürekli tavuk yemek istiyorum dün sabah rüyamda tavuk gördüm kahvaltıda yedim 😂
Anneperi Dadaliya Hep merak ettim canım çok etkili birşeyler çekecek diye kardeşim bamya aşermişti ne ilginç insanın canı niye onu istesin ki derdim aman aman canım birşey istemedi ekşili turşulu şeyler eskiden de severdim şimdi de
AlisDestina akngmzkrbck Yaa benim de.. Hamburger çekiyor zannediyorum ama aslında içindeki köftenin sıcağından ısınmış mayonezli marulu canım çok çekiyormuş. Değişik bir hazdı.
enesayazmoom nunmasallari mazot ve benzin kokusunu oldum olası severim 🤣 birde aseton la tiner kokusu
Esrakaratepe Toprak canım çekiyor helede yağmur yağdığında buram buram kokuyor yaaa birde deterjan kokuları acayip hoşuma gitmeye başladı sık sık kokla 😂😂
Bsra12_- Dadaliya vallahi bende toprak kokusu çimento kokusu ayy yazarken bile içime çekmek istiyorum 🤭 ama ben hiç yemedim yoldan geçerken yersem garipsenirim diye o yüzden bol bol kokusunu içime çekiyorum 😄
Sumeyye_topal Dadaliya bende son ayımdayım ve bulaşık deterjanı yumos çif ace koklamadan duramıyorum ağzım sulanıyor resmen sırf kokusu bana gelsin diye bulaşık yıkıyorum çok tuhaf bi his elimde olsa yicem yani 😂
Bedihauslu Dadaliya yeni dökülmüş asfalt bizim burada dökerken burnuma geldi kokusu oturup onu parmaklaya parmaklaya yemek istedim bir de daha hamile olduğumu bilmiyordum mangal istemiştim simdi de canim tantuni istiyor 😔
Gizomemo Dadaliya rakı içmek eşim karşımda içiyor şuan ama tabi ayda yılda bir kere içiyor canım çekti bir yudum aldım o kadar başka da içmedim zaten😂❤️
senaerrtugrul0812 Ebrarabla_06 valla aynı ben de babamla eşim aramışlar babam sonunda bir yerden bulmuş saman gibiydi ne tadı ne suyu vardı ama yedim mecburen hiç yoktan iyidir şimdi ise aklıma bile gelmiyor ay bu hamilelik ne tuhaf şey 😂
Ebrarabla_06 senaerrtugrul0812 aynen öyle canım benim ama sen buldun ben bulamadım ki yiyeyim ama şimdi çok yiyorum portakal kolanyasını koklayınca aklıma geldi canım çekti çok tuhaf bir şey yaaa