Sulesulee usenmedimyaptimbirvelet çok üzücü ya böyle şeyler okuyunca üzülüyorum bu erkekler neden böyle ya 🥺😔
Emineramazan Dadaliya değişik aserme olayını bilmiyrm 🤗😂 canım ekşi şeyler istyrdu limon görünce ağzım sulanıydu 😂😂 limona tuz banıp yedim , mandalina yeni çıkmıştı ekşi onu yedim , turşu , ekşi kırmızı nar çıkmıştı onları yedim ekşili şeyler hep 🤗🥰
Neslihanyagci Rüyamda dut ağacında bal gibi tatlı dutlar gördüm hala bulamadım ne dut kurusu ne de dut pekmezi kesmedi bu isteğimi😔
minnakbebem ayseuarslan evet aşermede öyle oluyor o an olunca sanki böyle tabak tabak yicekmiş gibi sonrasında bir taneyle geçiyor benim de gece gece lokum canım çekmişti gözümü açtım resmen sayıkladım yani 😂😂😂
catandgirlmom Dadaliya ben hep olan şeylerden aşerdim ama bir tanıdığım kına yemek istiyormuş kadın kına aşeriyormuş o yüzden kavurup kavurup un yiyormuş 😂😂
suelin Dadaliya katı sabun 😍 Krem kokusu bi de yer yuzey temizleyici İcicem diye korkuyorum acayip oluyor yaa neden ki acaba?
Anneolmak188 Dadaliya çimen çekti canım kesiliyordu caddeden geçtik arabayla yemek istedim 1 tane yedim 😂
Aysecan0335 Ucuz tost 😅 hani böyle okul kantininde satılırdı onlardan böyle beklemiş filan hay allam ne alaka ne alakaaa 😃