semanur0456 Yaseminkuru evet canım rahatlatıyo doktoruma söylemiştim yapmaya devam et demişti😀 faydasını görürsün ama gecirmiyo tedavi şart lanet bişey :( bni yakıyodu biraz sürdüğğmde rahatlatıyodu yani
semanur0456 Yaseminkuru suya sirkeyi döküp oturuyodm hatta 15 dk :( bişey olduğu yok ama işte az biraz rahatlatıyodu
Mxmxy Bebeğe zararı var mıymış peki kızlar sordunuz mu bende de var gebeliğimin başından beri var 27+4 üm
Snmkarakuzu Glc9 mantar bende yaşadım canesten verdi doktorum fayda etti temizledi zalain sadece kaşıntıyı alır diye biliyorum ama siz yinede doktorunuza danışınız
merykusu Glc9 aktardan nioli yağı al canım çamaşırına sabah akşam 1-2 defa damlat ve sirkeli suyla taharetlen ama yinede doktora git fitil ve travazol veriyor geçiriyor hemen
dilinkopsunemi-bisus Glc9 pamuğa sirkeli su döküp temizlemiştim aşırı yandı ama mikrobu kırıldı ondan sonra da travazol sürdüm çok rahatladı
Neslikra06 Glc9 ben kullandım iyi geliyordu ama zalain fitil daha etkili tabi doktor yazmadıysa kullanma fitili. Ama kremide iyi geliyor kesinlikle
Mxmxy Kızlar vajinal mantarın bebeğe bi zararı var mı peki doktorunuza sormuş muydunuz cevap yazarsanız çok sevinirim cidden