3prensesannesi__ 597597 Bencede doktorunuzu değiştirin çok saçma bişey söylemiş benim 9.5 lerdeydi ilacımı yükseltti doktorum 2 lerde şuan
Sedefege Narinsuu dahiliyeye değil endekronoloji ye gitmeniz lazım. Devlette tskipliyseniz dahiliye sizi sistemden sevk eder. Hamileliğim boyunca öyle takip edildim ve çok şükür sorun çıkmadı
Tutiliko Narinsuu 150 kullanıyorum ben . Kahve ,çay, çikolata , turp , lahana, brokoli, yer fıstığı bunlardan uzak durdum tüketmedim veya çok az tükettim. Şükür düştü normal değere .
Pijamaskeliler 597597 ayy of bu dokrolar beni deli edicek ne sonlanması ya olursa kendi olur zaten boş bos konuşan doktorlara ayar oluyorum 😬😬😬 acil çok daha iyi bi doktora gidin
Mervebozo 597597 İlk aylarda bazen troit çıkıyormuş sonra düzeliyor kendiliğindem zaten. Bence sakın korkma.. geçer o
Durucums 597597 nasıl bir doktor bu ya benim 14 tü kızımda troidim ve hapla sukur bebeğime bile geçmedi çok manasız bişey demiş yani korkmayin bence başka doktora da danışın farklı bişey varsa bilemiyorum tabi
Elibo 597597 ilkkezmi göruyormus ya burda 12 15 lerde olanlar var arama yerıne yazarsan görursun doktorun saçmalamıs