597597 Hipertiroid çıktı ve 9 haftalık hamileyim ve dahiliye riskli gebelik sonlandırılır dedi bilgisi olan varmı
bkts 597597 hayir ya bebek saglikliysa neden sonlandirilsin, tiroid ilaci verilir kontrol altina alinir. Allahim ne sacma insanlar var ya hamile insana boyle denir mi🤦🏻♀️
Tutiliko 597597 benim4-6 hafta arası torüd değerim 12 idi, ilaçla 2.5 altına düştü. Gayet sağlıklı gidiyor hamileliğim şimdi 11+6 olduk hiç bi sorun yok. Senin değerin 6 larda ilaç ile düzene girer hemen
Meliyyke 597597 ne alaka yaa ilaç verilir düzelir. Riskli olması başka bir şeydendir tiroid ile alakası yoktur onun
Meliyyke 597597 çok pardon da doktor değil hizmetli falan mı acaba seni mi trollüyor. Burada ne değerler gördük biz
Sumeyye1234 597597 benimde 6.5 falandı o haftalarda hemen ilaç başladık hamileliğim boyunca 1.5 civarında kaldı her ay kontrol ettik. Suan bebeğim 11 aylık ve gayet sağlıklı. O doktora bidaha gitmeyin bence psikolojinizide kötü etkiler
annekuzusu_ 597597 benimde troitim var ilaç kullandıkça düşüyor üzülme sakın doktorunu değiş güzel bu doktora git dusucek
Kuskonar Hipertiroidi de tirodiniz fazla çalışıyor demek . 6 buçuk olan nedir onu anlamadim . Hipertiroidi de çok daha düşük olur değerler size hipotroidi mi dendi acaba ?
Asel-ahsen 597597 benm guatr hastalığı var kronik. İlaç hiç kullanmadım ilk defa ilk hamileliğimde kullandım. Kullanmazsan eğer bebeğin gelişimi lne zarar verir. Bebek ve sen sağlıklıysan küçük dozla ilaç tedavisi ediliyor. Sonlandırmak da neyin nesi.!? Başka bir doktora daha gidin. Ve endokrinoloji bölümüne de görünün derim.
Tutiliko Narinsuu 150 kullanıyorum ben . Kahve ,çay, çikolata , turp , lahana, brokoli, yer fıstığı bunlardan uzak durdum tüketmedim veya çok az tükettim. Şükür düştü normal değere .
Smry Bu nasıl bı doktor anlamadım doktorunuzu değiştirin.ben ilk kan verdiğimde sağlık ocağında 8 çıkmıştı Dr 50mcg Lik ilac verdi 3leere düştü. Korkmayın ilaç ile tedavi edilebilecek birşey
Sedefege Narinsuu dahiliyeye değil endekronoloji ye gitmeniz lazım. Devlette tskipliyseniz dahiliye sizi sistemden sevk eder. Hamileliğim boyunca öyle takip edildim ve çok şükür sorun çıkmadı
DilekOzturk_ 597597 hangi doktor böyle bir şey söyleyebilir! Benim normalde tiroid geçmişim olmamasına rağmen 9-10 haftalıkken TSH değerim 0,11 çıktı dahiliyeye gitmemi ve ilaç kullanmam gerektiğini söyledi kadın doğum doktoru. Haliyle çok endişelendim. Bebeğe çok zararı var denildi. Dahiliyeye gittiğimde geçmişte bir sıkıntı olmadığı için gebeliğe bağlı muhtemelen denildi ve takip edilmesi gerektiği söylendi. 1 buçuk ay sonra tekrar çağırdı ve TSH değerim 1.18 olmuştu ilaç kullanmadım kendiliğinden düzeldi elhamdülillah.