Ayse5960 mysweetbabyy banyo yaparken son suyuna sirke koy kesin gider birde iç çamaşırlarını sirkeli suyla yıka
mysweetbabyy Ayse5960 son suyu vücuduma mu dokucem o bölgeye mi camasirlarimj ayrı 90 derecede yıkayıp yüksek ısı da kurutmada kurutuyorum ama sirke de koyarım bundan sonra
Ayse5960 mysweetbabyy evet son suyuna koy çok işe yarıyor çamaşırlarını yıkarken çarşaflarını sirke koy 1 ay içinde gider
Ayse5960 mysweetbabyy kovaya bir çay bardağı koy başından aşşağa suyu dök 1 ay yap ben öyle kurtuldum
Arven-Umut mysweetbabyy ben kaşıntıdan akıntıdan sleepy nin uzun günlük pedi sayesinde kurtuldum valla nemi içine hapsediyor iç çamaşırı daki gibi terli nemli olmuyor. Akıntımız oluyor zaten tetikliyor o da.. O yüzden ben o şekilde hallettim bir de baharatlı kestim.
Mxmxy Kubramuallime Bende 28 haftalık gebeyim gebeliğimin başından beri var çok korkuyorum bebeğe geçme olasılığı var mı ya da bebeğe bir zararı var mı yani siz sormuş muydunuz doktorunuza?
Aycan93 Kolay kolay fitil yada ilaç vermemeleri gerekiyor akıntı sizin üreme yaptığınızı gösterir hamilelikte kaşıntı yanma yada rengi kahve pembe olursa sıkıntı
Mxmxy Kubramuallime Mutlaka sorun lütfen bana burdan yazarsanız sevinirm benim doktora gitmeme daha çok var çünkü
Prenses34_annesi mysweetbabyy bende sadece kaşıntı var ama aman aman değil yani travazol kullaniyorum geçiyor yanma vs koku da olmuyor bu mantar değil dimi 🥰
Mxmxy Prenses34_annesi Onu doktorunuz daha iyi bilir nette de belirtileri var ordan da bakabilirsiniz beyaz akıntı kaşıntı yanma ağrı koku olur ve vajinal bölgenizde beyaz beyaz bir görüntü oluşur o zaten akıntı ve kaşıntıyla kendini belli eder . Eğer gebeyseniz zaten doktorunuza sormadan bir şey kullanmayın kesinlikle derim .